Ceren Moray Kimdir?

Ceren Moray kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Ceren Moray Kimdir?

CEREN MORAY KİMDİR?

Ceren Moray, 5 Haziran 1985 tarihinde memur bir ailenin tek kızı olarak Diyarbakır ’da dünyaya gelmiştir. Annesi Kastamonulu, babası ise Diyarbakırlıdır.

Doğumundan birkaç yıl sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a taşınan ünlü oyuncu, tiyatro eğitimine küçük yaşlarda başlamıştır. Uzun bir süre Pera Güzel Sanatlar’da eğitim alan Moray, 2005 yılında Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü ’nü kazanmıştır. 2009 yılında üniversiteden mezun olmuştur.

Yüksek lisans döneminde babası kalp krizi geçirmiş ve ardından ünlü oyuncu, hayatını farklı bir yöne çevirmeye karar vermiştir.  Bu sırada bir dizi için almış ve ilk televizyon deneyimini  Serseri Aşıklar olan diziyle yaşamıştır. Bu diziden sonra tanınırlığı artmıştır. Birkaç yıl televizyona ara vererek eğitimlerini sürdüren Moray, 2007-2010 yılları arasında Kanal D ’de ekrana gelen ve dönemin fenomen gençlik dizisi olan Kavak Yelleri dizisinde Su karakterine hayat vermiştir.

Ancak onun asıl büyük çıkışı, Fox TV ’nin sevilen dizisi O Hayat Benim ile olmuştur. Dizide Efsun karakterini canlandıran ve daha ilk bölümlerde başrolün önüne geçerek dizinin başrolü haline gelen Ceren Moray, gerçek anlamda başarılı bir oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Dizide zengin yaşantıya uyum sağlamaya çalışan varoş bir kızı canlandırmıştır. 

ÖZEL HAYATI:

2017 yılında Nicco Burn ile dünyaevine girmiştir.

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Bi Küçük Eylül Meselesi, Yok Artık! ,  Olaylar Olaylar,  El Değmemiş Aşk  

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Serseri Aşıklar, Dayı, Nefes Nefese,  Doktorlar, Kavak Yellerİ,  İşler Güçler, O Hayat Benim, Avlu   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi