Ceren Hindistan Kimdir?

Ceren Hindistan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Ceren Hindistan Kimdir?

CEREN HİNDİSTAN KİMDİR?

Ceren Hindistan, 27 Şubat 1989 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hindistan, aslen Kars / Sarıkamışlıdır. Babasının büyükbabası Hindistan'dan Kars'a göç etmiş, soyadları bu yüzden Hindistan olmuştur. Güzel oyuncunun bir abisi vardır.

KARİYERİ:

Ankara Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi mezunu olan Hindistan, 2007 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi yarışmasına katılıp son 10 finalistlerinden olmayı başarmıştır. Yarışma sonrası yönetmen Abdullah Oğuz'un teklifi ile kendisinden bir yaş büyük abisi ile İstanbul'a yerleşerek Workshop'lara katılmaya başlamış ve sonrasında dizilerde ve filmlerde rol almıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Senin Uğruna, Fedai, Baba Ocağı, Ah Kalbim, Saklı Hayatlar, Sakarya Fırat, Babalar ve Evlatlar, Muhteşem Yüzyıl, Firuze, Aşktan Kaçılmaz   

ÖZEL HAYATI:

2014 yılında iş adamı Ümit Aslan'la ilişkiye başlamış ve ikilinin 25 Temmuz 2015 yılında Arya Rima isminde kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Çift, Ocak 2016'da yollarını ayırmıştır.

Güzel oyuncu geçmişte; işadamı Kürşat Yılmaz, futbolcu Özer Hurmacı ve yapımcı Murat Tokat ile aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi