Cennet Mahallesi oyuncusu Levent Niş kimdir?

Cennet Mahallesi dizisinde oynayan Levent Niş kimdir, kaç yaşında öldü, nerelidir? İşte Levenet Niş hakkındaki detaylar

Cennet Mahallesi oyuncusu Levent Niş kimdir?

LEVENT NİŞ KİMDİR?

Cennet Mahallesi dizisinde de oynayan Levent Niş, Elazığ'da 1957 yılında dünyaya geldi. Levent Niş 13 Mart 2021'de 63 yaşındayken yaşamını yitirdi.

40 yıllık meslek hayatı öncesinde eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nde tamamlayan oyuncu, mesleği boyunca bir çok yapımda yer aldı.

Levent Niş Cennet Mahallesi ve Yahşi Batı gibi ünlü projelerin yanı sıra, Geniş Aile: Yapıştır, Şebeke, Duvardaki Kan, Beybaba ve Fikrinin ince hastalığı'nda rol aldı.

Cennet Mahallesi oyuncusu Levent Niş kimdir?

Tiyatroda ise hem yönetmen hem de oyuncu olarak görev yaptı. Yönetmen olarak Savaş Çiçekleri, Gölge Ustası, Barış Gezegeni Uzay Yolcusu, Müzikli Kent'te , oyuncu olarak da Savaş Çiçekleri, Coriolanus, Bahar Noktası ve Aşkımız Aksaray'ın En büyük Yangını'nda yer aldı.

Levent Niş'in,  İstanbul Devlet Tiyatroları oyuncusu Sevinç Niş ile evliliğinden iki çocuğu bulunmaktadır. Niş'in kabri ise Karacaahmet Mezarlığı'ndadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi