Cengiz Coşkun kimdir?

 Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim'i canlandıracak olan Cengiz Coşkun merak konusu oldu. Cengiz Coşkun kimdir? İşte detaylar

Cengiz Coşkun kimdir?

Acun Ilıcalı'nın dijital platform projesi Exxen için Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim'in hayatını anlatan bir dizi çekilecek. Dizide başrolün Cengiz Coşkun'da olacağı öğrenildi. Peki Cengiz Coşkun kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar.

Cengiz Coşkun kimdir?

Aslen Bulgaristan göçmenş olan oyuncu İstanbul'da 29 Nisan 1982'de dünyaya geldi. Spor Akademisini bitiren Cengiz Coşkun profesyonel olarak basketbol da oynamıştır. 2002 yılında best model seçilmesinin ardından oyunculuğa da adım atan 1.88 boyundaki Coşkun, 2005'te Rüzgarlı Bahçe isimli idizide ilk kez tv ekranlarına çıktı. Kariyerinin en büyük projesi olarak Fetih 1453 öne çıkarken Dağ filminde de yer almıştır. Survivor'da da yarışan yakışıklı oyuncu  TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde oynayarak hayran kitlesini genişletmiştir. Son olarak da   Malazgirt 1071'de oynamıştır.

Cengiz Coşkun önümüzdeki dönem Yavuz Sultan Selim'in hayatını anlatacak dizide başrolde yer alacak. Ona başrolde Hazal Filiz Küçükköse eşlik edecek.

Cengiz Coşkun kimdir?

Cengiz Coşkun kimdir?

Cengiz Coşkun kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi