Cem Özer Kimdir?

Cem Özer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Cem Özer Kimdir?

CEM ÖZER KİMDİR?

Cem Özer, 5 Ekim 1959 tarihinde Kahramanmaraş'da dünyaya gelmiştir. Annesi Arşalus İçtilop Ermeni kökenli olup babası ise Çerkes kökenlidir.

KARİYERİ:

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarım bırakan Özer, daha sonra Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışmıştır. Televizyonda Laf Lafı Açıyor adlı programın sunuculuğuyla tanınmıştır. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak görev almıştır. Çeşitli sinema film ve dizilerinde rol aldı.

ÖZEL HAYATI:

İlk evliliğini 1984 yılında Sebla Pekcan ile yapmıştır. Çiftin bu evliliğinden Cemre adında kızları vardır. Çift, 1989 yılında  ayrılmıştır.

İkinci evliliğini ise 1989 yılında Selin Dilmen ile yapmıştır. Çift, 1991 yılında boşanmıştır.

Üçüncü kez ise  1994 yılında Modacı Esin Maraşlıoğlu ile nikah masasına oturmuştur. Çift, 1999 yılında yollarını ayırmıştır.

Dördüncü kez 2004 yılında oyuncu Nurgül Yeşilçay ile hayatını birleştirmiştir. Çiftin bu evliliğinden Osman Nejat adında oğulları vardır. Çift, 2010 yılında boşanmıştır.

Son olarak 2017 yılında Pınar Dura ile evlenmiştir.

KİTAPLARI:

Yastıkaltı Hikayeleri, Neden Kitap Yayınları, (ISBN 975-254-057-0)
A! Cem'i Yazılar, Parantez Yayınları, Mart 1997, (ISBN 975-7939-42-0)
Yirmidört Saat (Film senaryosu), 1976

FİLMOGRAFİSİ:

O Hayat Benim, Sen Benimsin, Buyur Burdan Kaç - 2013- İSTANBUL SAHNE TİYATROSU "yönetmen", Acayip Hikayeler, Sıcak, Adem'in Trenleri, Bir İhtimal Daha Var, Sen Ne Dilersen, Masum Değiliz, 3. Tür, Melekler Adası, Neredesin Firuze, Şıh Senem, 90-60-90, Ölüm Peşimizde, Aşkın Dağlarda Gezer, Asansör, Karışık Pizza, Usta Beni Öldürsene, Berlin in Berlin, Varyemez, Anılar, Zirvenin Bedeli, Hanım, Umutların Ötesi, Vurmayın, Menekşeler Mavidir, Güldürme Beni, Dayak Cennetten Çıkma, Hababam Sınıfı Güle Güle, Yirmidört Saat 

ALBÜMÜ:

A'cemi Şarkılar 'Beni Seviyorum'(1993)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler