Cem Korkmaz Kimdir?

Youtuber Cem Korkmaz Kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, ölüm sebebi nedir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Cem Korkmaz Kimdir?

CEM KORKMAZ KİMDİR?

Cem Korkmaz, 1987 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. G.O.R.A filminde rol alan ve akıllara "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor" repliğiyle kazınan oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğludur.

Cem Korkmaz Kimdir?

KARİYERİ:

İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlayan Korkmaz, eğitim hayatını Bursa Devlet Tiyatrosun'da eğitim alarak tamamlmıştır. İlk olarak ünlü video platformu YouTube'da çeşitli kanallarda yayınladığı videolarla tanınmıştır. Bursa Devlet Tiyatrosu'nda eğitimini tamamlayan Cem Korkmaz, Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın başrolde yer aldığı Kocan Kadar Konuş, Recep İvedik 4 ve 2008 yapımı AROG sinema filmlerinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Dizi sektöründe de bulunan Cem Korkmaz, Diğer Yarım dizisinin oyuncu kadrosunda da yer almıştı.

Cem Korkmaz Kimdir?

CEM KORKMAZ NEDEN ÖLDÜ?:

Anahtarla dairenin kapısını açan arkadaşının Korkmaz'ı kalorifer borusuna iple asılı şekilde bulmasının ardından olay yerine savcı ve polis gelerek incelemelerde bulundu. İncelemelerde, Korkmaz'ın intihat etmiş olabileceğine dair bulgular elde edilirken, cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

İLK AÇIKLAMA BABASINDAN GELDİ

1 Kasım 2017 tarihinde Üsküdar'daki evinde intihar eden internet fenomeni Cem Korkmaz'ın cenazesi memleketi Bursa'ya gömüldü. Korkmaz'ın oyuncu babası Muhittin Korkmaz, "Acım çok büyük. Canımı kaybettim" dedi.

CEM KORKMAZ'IN BABASI MUHİTTİN KORKMAZ KİMDİR?

Muhittin Korkmaz,17 Ekim 1953 tarihinde Gaziante'te dünyaya gelmiştir. Korkmaz, uzun yıllar boyunca tiyatrolarda sahne almış ve Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan emekli olmuştur. 2002 yılında Cem Yılmaz'ın Telsim reklamı için seçilip, reklamda Huluti isimli karakteri oynamıştır. Bu reklam ile birlikte Cem Yılmaz'ın projelerinde yer almaya başlayan Korkmaz, G.O.R.A.'da "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!" repliğini kullanan Tihulu'yu oynamıştır. Tihulu ismi Cem Yılmaz tarafından Telsim reklamındaki Huluti karakterinden esinlenilerek yaratılmıştı.

G.O.R.A.'nın ardından Tunç Başaran'ın yönettiği Sinema Bir Mucizedir ile Ezel Akay'ın yönettiği Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filmlerinde yer almıştır. Sonrasında Cem Yılmaz'la olan birlikteliğine Türk Telekom reklamı ile A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında filmlerindeki yardımcı rollerde devam etmiştir.

Cem Korkmaz Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler