Cavit Çetin Güner Kimdir?

Cavit Çetin Güner kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Cavit Çetin Güner Kimdir?

CAVİT ÇETİN GÜNER KİMDİR?

Cavit Çetin Güner, 21 Şubat 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalıdır.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Güner, kameralar karşısına ilk kez Hayat Bilgisi adlı dizi ile geçmiştir. Ardından Ödünç Hayat, Yalancı Yarim, Annem, Leyla ile Mecnun, Ustura Kemal, Stajyer Mafya, Diriliş Ertuğrul gibi projelerde yer almıştır. Son olarak Yasak Elma dizisinde oynayan oyuncu, şimdilerde Arıza dizisinde yer alacaktır.

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı oyuncu ilk kez 2010 yılında Reyhan Türkü Hazer ile dünyaevine girmiştir. 2012 yılında eşiyle boşanan Güner'in bu evliliğinden Ali Demir Güner adında bir oğlu vardır.

Güner, ikinci kez 2017 yılında Gizem Örge ile hayatını birleştirmiştir.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Yasak Elma, Mehmetçik Kut'ül Amare, Bordo Bereliler 2: Afrin, Stajyer Mafya, Diriliş: Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl, İşler Güçler, Ustura Kemal, Kalbim 4 Mevsim, Leyla ile Mecnun, Farklı Boyut, Kapadokya Düşleri, IV. Osman, Annem, Yalancı Yarim, Bir İhtimal Daha Var, Ödünç Hayat, Hayat Bilgisi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi