Çatı Katı Aşk'ın Ayşen'i Ezgi Şenler kimdir, kaç yaşındadır?

Ekranların yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın Ayşen Yılmaz'ı Ezgi Şenler dikkatleri üzerine çekti. Peki Ezgi Şenler kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Çatı Katı Aşk'ın Ayşen'i Ezgi Şenler kimdir, kaç yaşındadır?

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başladı. Çatı Katı Aşk yaz dizisi olarak yayına başladı. Dizinin ana karakterlerinden olan Ayşen Yılmaz'ı canlandıran Ezgi Şenler tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Ezgi Şenler kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

EZGİ ŞENLER KİMDİR?

Güzel oyuncu  28 Ocak 1993'te Ankara'da dünyaya geldi.. Yüksek öğretim eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde tamamlamıştır.

EZGİ ŞENLER KİMDİR?

Henüz 9 yaşındayken Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde Çocuk Balesi Bölümü'nde iki sene boyunca eğitim gören Şenler, bu sebeple dansla da yakından ilgilenmektedir. Görmüş olduğu iki yıllık eğitimin ardından, 11 yaşında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü'ne girmeye hak kazanmıştır. Ayrıca oyunculukla da yakından ilgilenmiş ve kameralar karşısına ilk kez 2016 yılında 'Bodrum Masalı' adlı dizi ile geçmiştir. Buradaki oyunculuk deneyiminin ardından, seyirci tarafından da sevilmiş ve bir hayran kitlesi edinmiştir. 'Nefes Nefese' ve 'Canevim' gibi yapımlarda da yer alan güzel oyuncu, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan 'Çatı Katı Aşk' adlı televizyon dizisinde Ayşen Yılmaz karakterine hayat vermektedir.

EZGİ ŞENLER KİMDİR?

Çatı Katı Aşk dizisinde canlandırdığı Ayşen Yılmaz karakteri hakkında;

Yılmaz ailesinin bırakın üvey olmayı belki de öz çocuklarından çok kayırdıkları üvey kızları…Moda tasarım bölümünde okumaktadır... Ayşen, sadece Yılmazların değil bütün mahallenin göz bebeğidir. İlk dişinin çıkmasından, yürümesinden, konuşmaya başlamasından tutun da okuldaki müsamerelerine kadar bütün özel anlarında mahalleli tüm sıcaklığı ve samimiyetiyle Ayşen'in yanında olmuştur. O da bunları asla unutmamış büyüdükten sonra kendini mahallenin her işine koşmaya adamıştır.

Özellikle de mahallelinin nişan, sünnet, mezuniyet gibi özel bir günü oldu mu? Muhteşem tasarımlar Ayşen'den…Ayşen'in, yer yer hayalperest ve renkli kişiliğe sahip olmasına rağmen, gözü parada, pulda, zenginlikte değildir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi