Can Tanrıyar Kimdir?

Can Tanrıyar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Can Tanrıyar Kimdir?

CAN TANRIYAR KİMDİR?

Can Tanrıyar, 1960 yılında İstanbul‘da Alevi kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

15 yaşından itibaren babasının saunasında çalışmaya başlamıştır. İstanbul’da Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirmiştir. Tanrıyar, ud çalmaktadır.

KARİYERİ:

Türk Milli Hentbol takımında da oynamıştır. Gazetecilik hayatına Milliyet gazetesinde muhabirlikle başlamıştır. Haftada bir gün hentbol panorama yazıları yazmıştır. Askerliğini yaptıktan sonra gazeteciliğe Fenerbahçe muhabiri olarak devam etmiştir. Sabah, Güneş, Tan gazetelerinde yıllarca spor merkezinde çalışmıştır.  Spor yazarı iken futbol ile magazini birleştirme kararıyla yapımcılık dünyasına adım atarak Televole‘nin yapımcısı olmuştur.  Ayrıca Uzunca bir süre “Uçankuş” adlı programını yapmıştır. Can Tanrıyar, bugüne kadar otuza yakın beste yapmıştır.

ÖZEL HAYATI:

1988 yılında ilk olarak Şafak Demircioğlu ile nikah masasına oturmuştur. Bu evliliğinden 1988 doğumlu Oğulcan ve 1990 doğumlu olan Anılcan adında iki oğlu vardır. Çift, 2000 yılında boşanmıştır.

Can Tanrıyar, 11 Ocak 2008 tarihinde Beyazıt Öztürk‘ün sunduğu Beyaz Show programının canlı yayınında 28 Aralık 1998`den beri ilişkisini sürdürdüğü şarkıcı Petek Dinçöz ile evlenmiştir. Çift, 10 Mart 2010 tarihinde yollarını ayırmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi