Buse Terim Kimdir?

Buse Terim kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Buse Terim Kimdir?

BUSE TERİM KİMDİR?

Buse Terim, 21 Ağustos 1990 tarihinde Fulya- Fatih Terim'in kızı olarak İstanbul’da doğmuştur. Merve adında ablası vardır.

KARİYERİ:

Okuduğu Yüzyıl Işıl Koleji’nden 2007 yılında mezun olan Terim,  2011 yılında da New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirmiştir. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yapmıştır. Mezuniyetinin ardından çok sevdiği New York’u terk ederek İstanbul’a geri dönmüştür. Hobi olarak öğrencilik yıllarında başladığı moda blogger’lığını daha profesyonel bir platforma taşımak için kolları sıvamıştır. Blogunda stil ipuçlarından sezonun trendlerine kadar her şeyi incelerken, bir yandan da ünlülerin gardıroplarına girerek stillerini inceliyor ve ‘her karakter ayrı bir gardrop‘tur mantığı ile çalışmaktadır.

New York, Paris, Milano, Londra gibi uluslararası moda sektörünün en prestijli moda haftalarına düzenli olarak katılarak tecrübelerini hem kendi websitesinde, hem de konuk yazar olarak Türkiye’nin en çok takip edilen gazete ve dergilerinde okuyucularına aktarmaktadır.

Öğrenmekten vazgeçmeyen Buse Terim‘in, Moda Haftalarında sokaklarda stil gözlemleri yapmak ise en keyifli özel zevkidir. Kendini yenilemek ve dijital dünyanın sağladığı özgürlüğü Buse’ce bir vizyonla birleştirmek için çabalayan Buse Terim, kısa süre önce tamamen yenilediği www.buseterim.com.tr ‘de Türkiye’nin en çok takip edilen moda figürü olma özelliğini sürdürmektedir.

ÖZEL HAYATI:

Buse Terim, 16 Mayıs 2014 tarihinde Volkan Bahçekapılı ile dünyaevine girmiştir. Soma faciasıyla ertelenen düğünleri 6 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşmiştir. Çiftin, Nil ve Naz adında kızları vardır.

Terim geçmişte; Berk Atan, Can Yurtsevdi ve Emre Çolak gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi