Burak Sağyaşar Kimdir?

Burak Sağyaşar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Burak Sağyaşar Kimdir?

BURAK SAĞYAŞAR KİMDİR?

Burak Sağyaşar, 29 Ekim 1987 tarihinde ailesinin tek çocuğu olarak  Adana'da dünyaya gelmiştir. Oyuncu, Ankara'da büyümüştür.

Lise yılları boyunca tiyatroyla ilgilenmiş ve tiyatro deneyimini ekip olarak Kanada'da 800 kişilik bir salonda sahne alarak edinmiştir. Liselerarası En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Bir amatör alternatif rock grubu olan Roulette, perküsyon aletlerinin çoğunu çalabilen Burak Sağyaşar bir dönem grubun bateristliğini yapmıştır. Lise son sınıfa geçtiğindeyse ailesiyle beraber İstanbul'a taşınmış ve lise eğitimini Lycée Français Pierre Loti'de tamamlamıştır. Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümüne giren Sağyaşar, eğitimini halen Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümünde sürdürmektedir.

İngilizce, Fransızca ve İspanyolca olmak üzere üç dil bilmektedir.

Oyunculuk hayatına annesi Nilgün Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu Yemin dizisi ile ilk adımını atmıştır.  Küçük Kadınlar dizisinde "Utku Deviren" karakteri ile hafızalara kazınmıştır.

ÖZEL HAYATI:

31 Mayıs 2015 tarihinde 4.5 yıl aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu Hatice Şendil ile dünyaevine girmiştir. Çiftin, Can Sağyaşar adında oğulları vardır.

YAPIMCI OLDUĞU DİZİLER:

Hayat Ağacı, Aşk Laftan Anlamaz, Yüksek Sosyete, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Söz, Leke    

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Yalancı Yarim, Yemin, Küçük Kadınlar, Karadağlar, Budala, Sudan Bıkmış Balıklar, Muhteşem Yüzyıl,Saklı Kalan    
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler