Bülent Seyran Kimdir?

Çatı Katı Aşk dizisi Şuayıp karakteri Bülent Seyran kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Bülent Seyran Kimdir?

BÜLENT SEYRAN KİMDİR?

Bülent Seyran, 22 Şubat 1976 tarihinde  Berlin'de dünyaya gelmiştir.

Tiyatroya 1992 yılında İzmir Konak Belediye Tiyatrosu'nda kursiyer olarak başlayan Seyran,  Konak Belediye Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda oynadıktan sonra, farklı tiyatrolarda oyunculuğa devam etmiştir. 1997 yılında İstanbul'a giderek, Akademi İstanbul oyunculuk bölümünü bitirmiştir. 

Şimdiye kadar birçok film ve dizide rol alan Bülent Seyran, tiyatro oyunculuğu yanı sıra yeni film ve dizi projelerinde de yer almayı sürdürmektedir.

OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI:

Ahududu, Müziksiz Evin Konukları, Aşka 103 Adım 

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Dengi Dengine, Kalbimin Sultanı, Tatlı İntikam, Mutlu Ol Yeter, Üç Arkadaş, Ne Diyosuun!, Aldırma Gönül, Annem Uyurken, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Derman, Selena, Ters Köşe, Ateşli Topraklar, Metro Palas, Mavi Rüya, Kalp Gözü, Avrupa Yakası, Patron Kim, Melek, Asmalı Konak, Babam ve Biz 

ROL ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ:

Zerk, Yusuf ve Yusuf, Sıkıysa Yakala, Berlin Kaplanı, Eyyvah Eyvah, Kısık Ateşte 15 Dakika, Hırsız Var!, Mustafa Hakkında Herşey

ROL ALDIĞI TELEVİZYON FİLMLERİ:

İstiklal: Akbaş Baskını, Cemalim

YER ALDIĞI BELGESEL:

Renklerde Kaybolan Hayat: Fikret Mualla

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi