Bülent Emrah Parlak Kimdir?

Bülent Emrah Parlak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Bülent Emrah Parlak Kimdir?

BÜLENT EMRAH PARLAK KİMDİR?

Bülent Emrah Parlak, 8 Mayıs 1979 tarihinde Tunceli'nde dünyaya gelmiştir. Aslen Elazığlıdır.

KARİYERİ:

Çocukluğunun bir kısmını Ankara'da geçiren Parlak, 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'ndeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katılmıştır. 2005-2006 yıllarında BKM Mutfak'ta sahnelenen "Sizinkiler" adlı çocuk oyununda rol almıştır.  Arka Sokaklar dizisinde ise Avukat Nedim karakterini 8 bölüm canlandırmıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Arka Sokaklar, Küçük Şeyler, Eski Köye Yeni Adet, Jet Sosyete, Tatlım Tatlım, Aşk Laftan Anlamaz, Familya, Git Başımdan, Ankara'nın Dikmen'i, Böyle Bitmesin, Bir Yastıkta, Mutlu Aile Defteri, İnsanlar Alemi, Aşağı Yukarı Yemişliler, Çok Filim Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Gönül Salıncağı, Mavi Gözlü Dev, Bir Demet Tiyatro, Organize İşler, Hırsız Polis, Kapıları Açmak, Ruhun Labirentleri, Sahra, Kurtlar Vadisi 

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı oyuncu 2015 yılında Burcu Göder ile dünyaevine girmiştir. Çiftin Lisa adında kızları vardır. Çift, 2020 yılında yollarını ayırmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi