Bora Akkaş Kimdir?

Kurşun dizisinin oyuncularından olan Bora Akkaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Bora Akkaş Kimdir?

BORA AKKAŞ KİMDİR?

Doğa Bora Akkaş, 12 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Bora Akkaş, ilk olarak şehir tiyatrolarında eğitim almıştır. İlk kez "Gönlümdeki Köşk Olmasa" isimli filmde rol almıştır. Bu filmdeki performansı sayesinde Altın Portakal ödülünün sahibi olmuştur. "Hakunamatata" isimli müzik grubunun bas gitar üyesi olarak müzik alanında çalışmalar yapmaktadır. Başlarda A4 Records çatısında çalışmalarına başlamıştır, daha sonra A4 Records'la yolunu ayırıp çalışmalarına devam etmiş ve birçok track yapmıştır. 2008 yılında Miller'ın yaptığı "Miller Music Factory" yarışmasına Deniz Gürzumar'la birlikte "Bize Kızma" isimli parçayla katılarak ikinci olmuştur. Bu sırada çeşitli dizilerde rol alarak oyunculuğa devam etmiştir. 2009 senesinde "Adab-ı Muaşeret" isminde 3. sinema filminde oynamştır. Aynı zamanda müzik dünyasında Doğa Bora adın da bilinmektedir. Genellikle gençlere hitap eden rap şarkılar söylemektedir. Kanal D ve Star TV kanallarında yayınlanan Geniş Aile dizisinin Zekai Kirişçi karakteri ile hafızalara kazınmıştır. 

ÖZEL HAYATI:

19 Ağustos 2017 tarihinde kendisi gibi oyuncu Seda Türkmen ile dünyaevine girmiştir.  Ağustos 2019'da, Türkmen avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurarak Bora Akkaş'a boşanma davası açmıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Dişi Kuş, Yağmur Zamanı, Son Tercih, Cesaretin Var mı Aşka, Unutma Beni, Geniş Aile, Annem Uyurken, Herşey Yolunda Merkez, Herşey Yolunda, Yüksek Giriş, Bebek İşi, Boynu Bükükler, Ruhumun Aynası, Çifte Saadet, Aslan Alilem 

Genç oyuncu, şimdilerde ise Fox Tv'nin yeni dizisi olan Kurşun'da rol almaktadır.

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Gönlümdeki Köşk Olmasa, Küçük Kıyamet, Adab-ı Muaşeret, Memleket Meselesi, Çalgı Çengi, Kaos: Örümcek Ağı, Yavuz, Taş Mektep, Kocan Kadar Konuş, Öğrenci İşleri, Geniş Aile: Yapıştır, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Annemin Yarası, Geniş Aile 2: Her Türlü 

ROL ALDIĞI OYUNLAR:

Kabin, Yen

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi