Birkan Sokullu Kimdir?

Birkan Sokullu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Birkan Sokullu Kimdir?

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Burcu Esmer adında kardeşi vardır.

KARİYERİ:

Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı'nı bitiren Sokullu'nun 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi vardır.  Ayrıca 2003 yılında, Best Model of Turkey'de 3. olmuştur. Oyuncu, Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler almıştır. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. 2010 yılında Tims production ile anlaşmıştır. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazanmayı başarmıştır. 2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırmıştır. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa'yı canlandırmıştır. 

ÖZEL HAYATI:

13 Temmuz 2012 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Aslı Enver ile dünyaevine girmiştir. Çift, 26 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır.

Yakışıklı oyuncu geçmişte; Berrak Tüzünataç ve Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Melekler Korusun, Küçük Kadınlar, Elif, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih, Kurt Seyit ve Şura, Hayat Şarkısı, Yüz Yüze, Yaşamayanlar, Bir Aile Hikayesi  

ADAYLIKLARI:

2016    43.Pantene Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Erkek Oyuncu    Hayat Şarkısı    Adaylık

En İyi Dizi Çifti (Hülya & Kerim)    Adaylık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi