Beşiktaş Başkan adayı Serdar Adalı kimdir? Beşiktaş’ta hangi görevlerde yer almıştır?

Beşiktaş Olağanüstü Genel Kurul'da başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı, 2013 ve 2019 yıllarında Beşiktaş Kulübü başkanlığına aday olmuştu. Peki Serdal Adalı kimdir?

Beşiktaş Başkan adayı Serdar Adalı kimdir? Beşiktaş’ta hangi görevlerde yer almıştır?

Beşiktaş Başkanlığı için adaylığını açıklayan eski Beşiktaş yöneticilerinden olan Serdal Adalı daha önce iki kez Beşiktaş Başkanlığına aday olmuş ve kaybetmişti. Serdal Adalı 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan genel kurulda aday olacağını açıkladı

Serdal Adalı kimdir?

Serdal Adalı 1964 yılında Adana'da dünyaya geldi. İş insanı kimliği ile bilinen Serdal Adalı aynı zamanda Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olarak biliniyor.

1964 Adana doğumlu olan Serdal Adalı, 1984 yılında iş hayatına atıldı. Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu. İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır.

21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı oldu.

Beşiktaş’ta hangi görevlerde yer almıştır?

Serdar Adalı Beşiktaş kulübünde futbol şube sorumlusu ve asbaşkan olarak görev almıştır. 25 Mayıs 2013 tarihindeki yazılı açıklamayla Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıkladı. Ancak 16 Haziran 2013 tarihindeki başkanlık seçimini kaybetmiştir. Ekim 2019 yılında Fikret Orman'ın istifasından sonra Beşiktaş başkanlık yarışına aday oldu. Ancak Ahmet Nur Çebi'nin ardından 2. oldu. Yarışta 3. olan ise Hürser Tekinoktay'dı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler