Berrin Arısoy Kimdir?

Akıncı dizisi oyuncularından olan Berrin Arısoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Berrin Arısoy Kimdir?

BERRİN ARISOY KİMDİR?

Berrin Arısoy, 22 Temmuz 1970 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Arısoy, kameralar karşısına ise ilk kez Ateş Dansı isimli dizi ile geçmiştir. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde ise Meryem karakterini canlandırmıştır. 

2000’de Çarli İş Başında isimli dizide Nalan karakterini canlandırmıştır. Dizinin başrollerinde ise Hakan Gerçek, Şebnem Sönmez, İlker Aksum ve Durul Bazan yer almıştır. 2009 yılında ise  Zoraki Başkan isimli dizide Berrin Arısoy, Asuman karakterine hayat vermiştir.

2011 yılında ise Dinle Sevgili isimli dizide Ülfet karakteriyle rol almıştır. Ardından Çılgın Dershane Üniversitede'de rol almıştır.

Arısoy, şimdilerde ise ATV ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı dizisinde rol alacaktır.

FİLMOGRAFİSİ:

Kaderimin Yazıldığı Gün, Çarli İş Başında, Ateşle Dans, Zoraki Başkan, Dinle Sevgili, Çılgın Dershane Üniversite, Dostlar Mahallesi, İkizler Memo Can, Üsküdar'a Giderken, Kıvılcım, İkisini de Sevdim

Berrin Arısoy'un bazı fotoğrafları;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi