Berk Oktay kimdir?

Eski eşi tarafından uygunsuz görüntülerinin ifşa edilmesi ile magazin gündeminde oldukça konuşulan genç oyuncu Berk Oktay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Berk Oktay fotoğrafları...

Berk Oktay kimdir?

Bir dönem tuvalette çekilen videoları ile ifşa edilen genç oyuncu Berk Oktay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar...

BERK OKTAY KİMDİR?

28 Ekim 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelen Berk Oktay, bir dönem modellik yapmasının ardından daha sonraları oyunculuğa yönelmiştir.

Modellik yaptığı zamanlarda Paris'e yerleşen ve Milano, Tokyo gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci gibi markalarla çalışma fırsatı bulan Berk Oktay, üniversite eğitimi için Türkiye'ye dönmüş ve 2007 yılında oyunculuk eğitimleri alarak Erler Film ile sözleşme imzalamıştır.

Arka Sokaklar, Tatlı Bela Fadime, Akasya Durağı, Umut Yolcuları, Alev Alev, Benim Hala Umudum Var, Aşktan Kaçılmaz, İlişki Durumu: Karışık, İlişki Durumu: Evli dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Savaşçı dizisinde 'Yüzbaşı Kağan Bozok' karakterine hayat vermiştir.

Yüzbaşı Kağan Bozok karakteri hakkında: Tim komutanı. Gözüpek, zeki, cesur, inatçı ve kararlı bir subay. Keskin nişancı, yakın dövüşte çok iyi. Körü körüne disiplin konusunda ise berbat. Politik davranmaz, meydan okumayı sever ve asla geri çekilmez. Rasyonel her insanın "deli" gözüyle baktığı tiplerden.

Rol aldığı filmler: O Şimdi Asker

Almış Olduğu Ödüller:

- Yılın En İyi Komedi Erkek Oyuncusu (Yeditepe Üniversitesi 4.Dilek Ödülleri)

- Yılın En Moda Dizi Çifti / Ayşegül & Can (5.Fashion Tv Moda Ödülleri)

Beyaz Show programında hakkında bilinmeyenleri böyle anlatmıştı:

Bir dönem eski eşi Merve Şarapçıoğlu'nun kendisinin uygunsuz görüntülerini paylaşması üzerine,"Hepinizin bildiği gibi başıma ne yazık ki talihsiz ve çok üzücü beni ve ailemi yıpratan bir olay geldi. Allah'tan kimseye böyle bir şeyi yaşamamasını temenni ederim. Kısaca özet yapayım. Başıma bu mevzular geldiğinde her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının yapacağı gibi kimlerin ne amaçla yaptıklarını ve yapan kişilerin bulunması için savcılığımıza gittim.Bunun araştırılmasını ve kimin yaptığının bulunması için suç duyurusunda bulundum. Siber Şube Müdürlüğü ekipleri yüksek mesai harcayarak bir takım çalışmalar sonucunda bir takım verilere ulaştılar. Bunun sonucunda iş savcılığa intikal etti. Savcılıkta dosyasını tamamladı ve sonucunda bu durumu görüyoruz.Bundan sonrasında bugüne kadar ben sadece Türk adaletine Türk polisine sonuna kadar güvendim güvenmeye devam edeceğim. Öncelikle ilahi adalete ondan sonrada Türk adaletine ve polisimize sonuna kadar güveniyorum. İş artık hukuktadır adliyededir.Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Berk Oktay fotoğrafları:

Berk Oktay kimdir? 

Berk Oktay kimdir? 

Berk Oktay kimdir? 

Berk Oktay kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi