Berfu Yenenler Kimdir?

Berfu Yenenler kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Berfu Yenenler Kimdir?

BERFU YENENLER KİMDİR?

Berfu Yıldız Yenenler, 1995 yılında Kocaeli İzmit'te dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği'nden mezun olan Berfu Yenenler, adını ilk kez 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile duyurmuştur. Yine aynı yıl Miss International Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil eden Yenenler, Eser Yenenler ile yaşadığı ilişki ve sonrasında evliliği ile uzun süre magazin gündemini meşgul etmiştir.

Eser Yenenler'in, Berfu Yıldız’a evlenme teklifi ederken taktığı yüzüğün taşının küçük olması sosyal medyada uzun süre konuşulmuş, Eser Yenenler, Berfu Yıldız'ı 14 Şubat’ta Finlandiya’ya götürerek burada romantik bir evlenme teklifi yapmıştır.

ÖZEL HAYATI:

Ünlü oyuncu Eser Yenenler ile 2019 yılının Haziran ayında dünyaevine girmiştir. Çiftin, Kuzey adında oğulları vardır. Ünlü çift şu sıralar ikinci çocuklarını beklemektedirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi