Begüm Öner Kimdir?

Begüm Öner kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Begüm Öner Kimdir?

BEGÜM ÖNER KİMDİR?

Begüm Öner, 7 Mart 1989 tarihinde Almanya'da dünyaya gelmiştir.Annesiyle babasının iş sebebiyle Batı Almanya’ya gittiği dönemde doğmuştur. 1992 yılında Türkiye’ye dönmüştür. İstanbul’da 10 yaşında bir ajansa yazılmıştır. Reklam filmleri ve dizilerde oynayan Öner, ilk kez 11 yaşında bir çikolata reklamında oynamıştır. Televizyon ve dizi oyunculuğu kursuna gitmiştir. İstanbul Ticaret Üniversitesi İstatistik Bölümü'nden mezun olmuştur. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde pastacı Sami beyin kızı Elvan karakteri ile hafızalara kazınmıştır.

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu, 2015 yılında rol arkadaşı Ceyhun Fersoy ile dünyaevine girmiştir.

FİLMOGRAFİSİ:

Dayı, Bez Bebek, Melekler Korusun, Arka Sıradakiler, Seksenler, Mandıra Filozofu, Kocan Kadar Konuş, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Öğrenci İşleri, Bir Baba Hindu, Badem Şekeri 3, Beceriksiz Katil, Koca Bulma Sanatı, Seksenler, Ev Yapımı 

ROL ALDIĞI OYUNLAR:

Her Aşk Biraz Komiktir, Suat 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi