Başak Sayan Kimdir?

Başak Sayan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Başak Sayan Kimdir?

BAŞAK SAYAN KİMDİR?

Başak Sayan, 17 Haziran 1977 tarihinde  Ankara'da dünyaya gelmiştir. Sayan, baba tarafından Azeri'dir.

Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi sırasında Kral TV'de sunuculuk yapmaya başlayan Sayani bu sâyede meşhur olmuştur. Daha sonra reklam filmlerinde yer almış ve  diğer büyük kanallarda da sunuculuk yapmıştır.Televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde rol almıştır.

İki yıllık bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçen sanatçı, bir yandan öyküler yazarken, diğer yandan çeşitli filmlerde rol almıştır 2009 yılında ilk deneme kitabı olan Aşk Üzerine, 2010'da ise ilk romanı Bağlanma Korkusu yayımlanmıştır. Başak Sayan, Kasım 2015'te Kelebeğin Kaderi başlıklı romanını okuyucularına sunmuştur.

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu, 15 Ağustos 2015 tarihinde  Dünya Bankası'nda çalışan Murat Vardal ile Washington DC'de dünyaevine girerek, oraya yerleşmiştir. Çiftin, Ares Vardal ve Miran Verdal adında ikizleri doğmuştur.

FİLMOGRAFİSİ:

Milat, Altındağlı, Harem, Araf Zamanı, Nekrüt, Geniş Zamanlar, O Kadın, Gizli Patron, Hacı, Yaprak Dökümü, Şifre, Naciye'yi Kim Sevmez, Bir Dilim Aşk, Gece Yürüyüşü, Gurbet Kadını, Canım Kocacığım, Hırsız, Derman Bey, Nilgün, Fırat, Çılgın Bediş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi