Aziz Caner İnan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Aziz Caner İnan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Aziz Caner İnan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

AZİZ CANER İNAN KİMDİR?

1985 yılında Rize'de dünyaya gelen Aziz Caner, Hacettepe Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümü Oyunculuk Yüksek Lisans Programı'nda eğitim görmüştür. 

Birçok tiyatro oyununda rol alan oyuncu, çeşitli reklam filmlerinde de roller almıştır.

Garip, Kırık Kalpler Bankası, Dört Zait, Fi ve Siyah Beyaz Aşk dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Her Yerde Sen dizisinde 'Vedat Ayhan' karakterine hayat vermektedir.

Vedat Ayhan karakteri hakkında: "Demir’in en yakın dostu Vedat, çok severek evlendiği karısından boşanmış bilge bir adamdır. Birkaç yaş büyük olsa da Demir’le birlikte büyümüş, onun ailesini iyi tanıyan, Demir’i kardeşi gibi seven biridir. Serasında yetiştirdiği çiçeklerle bazen birlikte peyzaj işleri yaparlar. Demir’in hayatının kaotik akışında bir nefes alma noktası olan Vedat zaman zaman Artemim’in işlerine dahil olacak, artık beklemediği aşkı yeniden bulacaktır."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler