Ayda Kutay Kimdir?

Ayda Kutay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Ayda Kutay hakkındaki tüm detaylar...

Ayda Kutay Kimdir?

AYDA KUTAY KİMDİR?

Ayda Kutay, 1996 yılının Ocak ayında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 

Anne ve babasından ayrı olarak yaşantısını sürdüren Ayda Kutay, sıkı bir sosyal medya kullanıcısıdır. 2018 yılı itibariyle Instagram sosyal medya hesabında takipçi sayısı 143 Bin civarındadır. Özellikle dudak dolgusu ve dövmeleri ile takipçileri tarafından büyük beğeni ile karşılanmaktadır. Sıkça eski hali ve estetik yaptırdığı gibi konular ile gündeme gelen Ayda Kutay yaptığı makyajlar ile de takipçileri tarafından ilgi ile takip edilmektedir.

Eğitim hayatını İstanbul Bilgi Üniversitesinde sürdürdüğü belirtilmektedir. Bahar Çelebi, Tuna İpek, Öykü Berkan, Rızacan Durmuş, Mira İpek, Alihan Kalkan, Okan Öcal, Veysel Demir, Öznur Garip ve daha bir çok fenomen isimle arkadaştır.

ÖZEL HAYATI:

Ayda Kutay, kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan Bartu Dev ile birliktedir. 

Ayda Kutay Kimdir?

NEDEN HAPİSE GİRDİ?

Fishing yöntemi ile 50’ye yakın ünlünün sosyal medya hesabını çalıp şantajla para isteyen Ducky Layne çetesinin üyelerinden birisi olan Ayda Kutay, tutuklandığını ve 2017 yılında 11 ay boyunca hapiste kaldığını açıklamıştır.

İşte Ayda Kutay'ın bazı fotoğrafları;

Ayda Kutay Kimdir?

Ayda Kutay Kimdir?

Ayda Kutay Kimdir?

Ayda Kutay Kimdir?

Ayda Kutay Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi