Ayça İnci Kimdir?

Bir Annenin Günahı dizisi oyuncularından olan Ayça İnci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Ayça İnci Kimdir?

AYÇA İNCİ KİMDİR?

Ayça İnci, 30 Nisan 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan Ayçin İnci ile kardeştir. Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin ise torunudur.

KARİYERİ:

Lise eğitimi sırasında reklam filmleri ve müzik kliplerinde oynayarak kamera karşısına geçen sanatçı, 16 yaşındayken Kartal Tibet'in yönettiği "Borsa" adlı TV dizisinde ilk rolünü almıştır. Ayça İnci, resim konusunda üniversite eğitimi almak istemesine karşın, düşünce değişikliğiyle oyunculukta karar kılarak, 1997'de Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda kurs görmüştür. MSM'de dört yıl sinema, müzikal ve tiyatro eğitimi alan İnci, Ahmet Kaya'nın "Beni Vur" isimli şarkısının Sinan Çetin tarafından çekilen klibinde yer almıştır.

Uğur Yücel'le tanışmasının ardından "Alacakaranlık" dizisinde rol alarak dikkat çeken sanatçı, Süheyl Uygur - Behzat Uygur Tiyatrosu'nda turne oyunlarında görev yapmıştır. İnci, sinema ve dizi filmlerde rol almayı sürdürmektedir.

ROL ALDIĞI DİZİLERİ:

Borsa, Böyle mi Olacaktı, Cabbar, Kumsaldaki İzler, Alacakaranlık, Bir Yıldız Tutuldu, İstanbul Şahidimdir, Yanık Koza, Karagümrük Yanıyor, Akasya Durağı, Atlılar, Arka Sokaklar   

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Kin ve Gül, O Şimdi Mahkum, Yalancı Yabancı, Semum, Yengeç Oyunu, İçimdeki Yabancı - Seni Seviyorum, Kaos Örümcek Ağı    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi