Ayça Çağla Altunkaya kimdir,kaç yaşındadır,nerelidir?

Ayça Çağla Altunkaya ismi Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi olarak medyada kendine yer bulmaya başladı. Bu gelişme üzerine Ayça Çağla Altunkaya kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? gibi sorular merak konusu oldu. İşte detaylar

Ayça Çağla Altunkaya kimdir,kaç yaşındadır,nerelidir?

Ünlü televizyoncu ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya magazin gündeminde sıkça kendine yer edinmeye başladı. Bu gelişmeyle Ayça Çağla Altunkaya kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte güzel isim hakkındaki detaylar...

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi olan Ayça Çağla Altunkaya, 1999 doğumludur ve hemşirelik okulu mezunudur. Ayça Çağla Altunkaya basketbola ilgisi olduğu biliniyor. Şuan için herhangi bir meslek ile ilgilenmiyor.

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KAÇ YAŞINDA?

1999 doğumlu olan güzel isim 21 yaşında.

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA NERELİ?

Çağla Altunkaya Yalova doğumludur.

Çağla Altunkaya kimdir,kaç yaşındadır,nerelidir?

ACUN ILICALI İLE İLİŞKİSİ

Ünlü televizyoncu ile yaşadığı aşkla tanınan Ayça Çağla Altunkaya ile sevgilisi Ilıcalı arasında 30 yaş bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Survivor'un çekildiği Dominik Cumhuriyeti'nde ikilinin birlikte fotoğrafları çekilmişti. İkilinin aşk yaşadığı ilk kez, Acun Ilıcalı'ya ait sürat teknesinde çekilmiş fotoğraf sonrası ortaya çıkmıştır.
Çağla Altunkaya kimdir,kaç yaşındadır,nerelidir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler