Ateşe Koşanlar dizisi oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Oynadığı dizi ve filmlerde göstermiş olduğu başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ateşe Koşanlar dizisi oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başarılı performansı ile izleyenlerden tam not alan Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar haberimizde...

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY KİMDİR?

1 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğan güzel oyuncu İzmir Ege Sanat Merkezi'nde iki yıl tiyatro eğitimi aldıktan sonra, oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde devam etti. Ayrıca Plato Film'den "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de alan başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'la Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynamış olduğu 'Berrin' karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Yedi Güzel Adam dizisinde 'Zehra' Savaşçı dizisinde 'Aslı' karakterlerine başarılı bir şekilde hayat veren oyuncu, Büyük Buluşma, Aşk Oyunu, Emret Komutanım, Yağmurdan Sonra, Ah İstanbul, Yersiz Yurtsuz, Miras, Gazi, Kayıp Prenses, Bahar Dalları, Görüş Günü Kadınları ve Evli ve Öfkeli gibi birçok dizi ve filme rol almıştır.

Son olarak Farah Zeynep Abdullah ile birlikte Ateşe Koşanlar adlı dizide rol alacaktır.

Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi