Aslı Orcan Kimdir?

Kırmızı Kamyon dizisi oyuncularından Aslı Orcan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Aslı Orcan Kimdir?

ASLI ORCAN KİMDİR?

Aslı Orcan, 27 Mayıs 1980 tarihinde Aydın'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

1998-2003 Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Türk Halk Oyunları bölümü mezunu olan Orcan, "Magic you ney lames of passion" grubunda profesyonel dansçılık yapmıştır. Ekol Drama Okulu Sinema Tv Oyunculuğu Bölümü’nde bulunmuş Ayla Algan’dan özel kamera oyunculuğu dersi ve diyalog dersi almıştır. Ardından Medcezir dizisinde Deniz karakterine hayat vermiştir.

Güzel oyuncu şimdilerde ise Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kırmızı Kamyon dizisinde rol alacaktır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Sır Kapısı / Sırlar Dünyası, Hekimoğlu, Burçak Tarlası, Çapkın, Sensiz Olmuyor, Kaybolan Yıllar, İki Yabancı, Yemin, Ateş ve Barut, Cam Kırıkları, Aile Saadeti, Karadayı, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Bana Sevmeyi Anlat, Kara Yazı, Kırmızı Kamyon 

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Yetkin Dikiciler ile 2014 yılında hayatını birleştirmiştir. Çiftin bu evliliğinden Lal adında bir kızı vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler