Aslı İşler kimdir?

Oyuncu Aslı İşler, Kenan Doğulu ile adının anılmasıyla gündeme geldi. Oyuncu hakkındaki iddiaları yalanladı. Peki Aslı İşler kimdir? İşte detaylar

Aslı İşler kimdir?

Oyuncu olan Aslı İşler'in adı son günlerde Kenan Doğulu ile anılmış ve magazin basınının manşetlerini süslemişti. Bu iddiaları açıklama yaparak yalanlayan güzel oyuncu herkesin merak ettiği isimlerden biri oldu. Peki Aslı İşler kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Aslı İşler kimdir?

16 Ağustos 1993 yılında İstanbul'da doğan güzel oyuncu reklam ve dizilerde boy göstermiştir. Ortaokuldayken tiyatroya başlayan Aslı İşler Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi aldıktan sonra  Haliç Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünden mezun olmuştur. 

Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda 1 sene oyunculuk dersleri almıştır.

Genç oyuncu 2016 yılında ekrana gelen ve Beren Saat’in baş rolünde oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 1. ve 2. Sezonunda rol almıştır.

Aslı İşler kimdir?

Rol aldığı diziler;
2003 – Bir İstanbul Masalı
2003 – Kampüsistan (Konuk Oyuncu)
2006 – Acemi Cadı
2016 – Muhteşem Yüzyıl : Kösem

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi