Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Aşkım Kapışmak Kimdir?

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR?

Aşkım Kapışmak, 16 Mayıs 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi alan Kapışmak, lise yıllarında birçok sahne deneyimi olmuştur. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na girmiştir. Bölümünde mutlu olmadığını gören bir öğretmeni, onu profesyonel olarak insan ilişkileri ile ilgili çalışmalar yapmaya yönlendirmiştir. Marmara Üniversitesindeki eğitiminden sonra Amerikan Üniversitesi Newport'ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamlamıştır. Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başlamıştır. Maltepe Cezaevinde çocuk ve gençlere motivasyon günleri düzenlemiştir. Ayrıca İstanbulda birçok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri almıştır. Mezun olduğu Marmara Üniversitesinde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri vermiş, bu sırada birçok üniversiteden de konuşmacı olarak davet almıştır. Bu seminerlere devam ederken Final Dergisi Dersanelerinde sınava girecek öğrencilere dört yıl danışmanlık yapmıştır. İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başlamıştır. Starbucks, Wella, Head and Shoulders, Borusan, Quinn Group,Corio Group,Profilo Mehmet Tatlı gibi önemli firmalara iletişim seminerleri düzenlemiştir.

Turkmax'ta 2011-2012 sezonunda Buyrun Paylaşalım adlı programı haftaiçi her gün canlı olarak hazırlayıp, sunmuştur. 2012 Yaz sezonunda Star TV'de Ayşe ile Alişan programında her cuma İletişim ve İlişkiler bölümü hazırlamıştır.  Sahnede daha etkili olmak isteyen Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak üniversitede edindiği bilgileri tek kişilik gösteri şeklinde sahneye koymaya başlamıştır. Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan adlı kitabını 2011de çıkardıktan sonra kitapta yazanları stand up şeklinde sahnelemeye başlamıştır. Son olarak Beni Benimle Aldatır mısın ve'Küçük Mutluluklar ' adlı kitabını okuyucuya sunan Aşkım Kapışmak, şu an üniversiteler, belediyeler, özel şirketlerde gösteri ve seminerler düzenlemektedir. Bununla birlikte bireysel ve kurumsal danışmanlık eğitimleri de vermektedir.

KİTAPLARI:

Aşkımın Beden Dili, Beni Benimle Aldatır mısın?, Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan, Ebeveynlik Cüzdanı, Hangi Anne Hangi Babasınız - Ebeveynlik Cüzdanı - Anne Baba Olma Rehberi, Terzi, Yaşam Kitabı, Küçük Mutluluklar Kitabı, Carpe Diem - An'ı Yaşa, Esir Olma, Kalbin Anahtarı - Kelimelerle İyileş, Kalbin Anahtarı 2 – Ruhuna Dokun 

ÖZEL HAYATI:

Aşkım Kapışmak, bir süredir oyuncu Evrim Akın ile birliktedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi