Arzum Onan Kimdir?

Arzum Onan Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Arzum Onan Kimdir?

ARZUM ONAN KİMDİR?

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da dünyaya gelmiştir. Memur bir ailenin tek çocuğudur.

EĞİTİMİ:

İlkokulu Ankara'da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul'da tamamlayan Arzum Onan, ardından Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun olmuştur.

ÖZEL HAYATI:

Onan, 1996 yılında başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ ile dünyaevine girmiştir.  Çiftin bu mutlu evliliklerinden "Can" adında bir oğlu vardır.

KARİYERİ:

1992 yılında Gaye Sökmen Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başlamıştır. Nisan 1993'te "Miss Turkey" yarışmasında "Türkiye Güzeli", aynı yılın Temmuz ayında "Miss Europe" yarışmasında "Avrupa Güzeli" seçilmiştir.

Önemli bir reklam kampanyasıyla üç yıl kamera karşısına geçen güzel manken / oyuncu, 1997'de dört yıl sürecek yoğun tempolu bir televizyon dizisi (Sıcak Saatler) için çalışmaya başlamıştır. Bu tarihten itibaren, genellikle kamu yararına gerçekleştirilen özel defilelerde mankenlik yapmıştır.

ROL ALDIĞI TELEVİZYON DİZİLERİ:

Yeni Bir Yıldız, Sıcak Saatler, Merdoğlu, Zeybek Ateşi, Sahra, Sessiz Fırtına, Aşkın İkinci Yarısı, Hayat Ağacı, Ünlüler Bulvarı, Show Kulüp    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi