Anıl İlter Kimdir?

Anıl İlter kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Anıl İlter hakkındaki detaylar...

Anıl İlter Kimdir?

ANIL İLTER KİMDİR?

Anıl İlter, 3 Nisan 1981 tarihinde İzmit'te dünyaya gelmiştir.

Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Bir dönem profesyonel olarak futbol oynamıştır. İlter, koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. İlerleyen yıllarda sunuculuk ve oyunculuğa yönelmiştir.

ANIL İLTER'İN KARİYERİ:

 ANIL İLTER

Oyuncu, geçmişte reklam filminde oynamıştır. Kuşdili oyunculuk merkezinden oyunculuk eğitimi almıştır. Ece dizisi için MedYapım tarafından ilk profesyonel oyunculuk teklifini almıştır. 2010 yılında Bir Avuç Deniz ve 2015 yılında Köstebekgiller: Perili Orman filmlerinde rol almıştır. 2010 yılında Sedat karakteri ile Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisine dahil olmuştur ve 2012 yılına kadar bu rolü üstlenmiştir. Kahireli Palas, Kavak Yelleri, Gece Gündüz, Ölümsüz Kahramanlar dizilerinde rol almıştır. 2014 yılında Üç Arkadaş dizisinde Mahir Türkmen karakterine hayat vermiştir. 2014 yılında Kızıl Elma dizisinde rol almıştır ve en son da 2015 yılında Ali rolü ile Kara Ekmek dizisinde oynamıştır.

Alabora, Ekmek Arası, FotoModo, Fazla Mesai, Cevap Sende gibi televizyon programlarının yanında birçok ünlü markanın özel programlarında sunuculuk yapmıştır. Şu sıralar kendi yapım firması olan Absürt Yapım'da yapımcılık yapmaktadır.

 ANIL İLTER

ANIL İLTER'İN ÖZEL HAYATI:

2009 yılında İpek İlter ile dünyaevine girmiştir. Çiftin, Nil İlter adında kızları vardır. Çift, 2019 yılında sessiz sedasız şekilde boşanmıştır.

ANIL İLTER'İN FİLMOGRAFİSİ:

Ece, Ölümsüz Kahramanlar, Gece Gündüz, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kavak Yelleri, Bir Avuç Deniz, Kahireli Palas, Kızıl Elma, Üç Arkadaş, Köstebekgiller: Perili Orman, Kara Ekmek, Şahane Damat, İlişki Durumu: Evli   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi