Ali Sunal Kimdir?

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Ali Sunal Kimdir?

ALİ SUNAL KİMDİR?

Ali Sunal, 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Kemal Sunal'ın oğludur. Ezo Sunal'ın ağabeyidir.

Sunal, babasıyla birlikte oynadığı Propaganda filmindeki "Mahmut" ve En Son Babalar Duyar dizisindeki "Mustafa" rolleriyle tanınmıştır.

Ali Sunal Kimdir?

KARİYERİ:

Yeditepe Üniversitesinde işletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışmıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1999 yılında mezun olmuştur. Hâlen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır.

ÖZEL HAYATI:

Sunal, 2011 yılıda kendisi gibi oyuncu olan Gökçe Bahadır ile evlenmiştir. Çift, 23 Şubat 2012 günü tek celsede boşanmıştır. ijini evliliğini 2018 yılında Avukat Nazlı Kurbanzade ile hayatını birleştrimiştir. Narin ve Nil adında iki kız çocuğu vardır.

Ali Sunal Kimdir?

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey, Propaganda, Okul, Kısık Ateşte 15 Dakika, Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, Sıfır Noktası, Yusuf Yusuf, Hayat Öpücüğü, Dedemin Fişi, Hareket Sekiz  

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Şaban ile Şirin, Fosforlu Cevriye, En Son Babalar Duyar, Sayın Bakanım, Kanlı Düğün, Komedi Dükkanı, Sana Mecburum, Benim Annem Bir Melek, Yaprak Dökümü, 5'er Beşer, Huzurum Kalmadı, İnsanlar Alemi, Güldür Güldür Show, Güzel Çirkin   

Ali Sunal Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi