Ali Haydar Gedikli kimdir, mesleği nedir?

Ali Haydar Gedikli Trabzonspor’un yeni yöneticilerinden biri oldu. Peki Ali Haydar Gedikli kimdir, nerelidir, mesleği nedir? İşte detaylar

Ali Haydar Gedikli kimdir, mesleği nedir?

Ali Haydar Gedikli, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun oluşturduğu yeni yönetim listesinde yer alan isimlerden biri oldu. Ali Haydar Gedikli yeni dönemde Trabzonspor yönetimi içerisinde görev alacak. İşte hakkındaki ayrıntılar

Ali Haydar Gedikli Kimdir?

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde 1962 yılında dünyaya gelen Ali Haydar Gedikli, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

KTÜ Mimarlık Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Gedikli aynı zamanda farklı sektörlerde de yer almıştır.  Trabzon dışında da bir çok projeye imza atmıştır.

Trabzon Ticaret Sanayi Odası meclis üyesi olan Gedikli, 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nde de başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır. 

Ali Haydar Gedikli Kimdir?


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler