Ala Tokel Kimdir?

Youtuber Ala Tokel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Ala Tokel Kimdir?

ALA TOKEL KİMDİR?

Vlogları ile tanınan Ala Tokel, 3 Aralık 1994 tarihinde İranlı bir anne, Türk bir babanın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Tara isminde kız kardeşi vardır. Ayrıca Ala MakeUp Studio'nun sahibidir.

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya lisans bölümünden mezun olan Tokel, Instagram ve Youtube paylaşımlarına devam etmektedir. Genç fenomen Danla Biliç’in videosunda bir soruda evinin kirasının 10 bin lira olduğunu açıklamıştır.

Tokel, verdiği röportajda sona eren evliliğiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı; "Ben biraz tabuları yıkıp çok farklı bir evlilik yaptım galiba kendi açımdan. Benim için her şey evliyken olağanüstüydü. Genel olarak her şey mükemmeldi. Kendisi, ailesi, o zaman yaşadığım hayat… Ama biraz erkendi bizim için bence. Ben 21-22 yaşındaydım zaten. O zaman gece dışarı çıkmaya yeni başlamışım. Ne evliliğimden ne boşanmamdan pişman olmadım. Evlenirken de çok nettim, boşanırken de çok nettim. İyi ki böyle bir şey yaşamışım."

ÖZEL HAYATI:

Güzel Youtuber 2017 yılında Eren Bülbül ile evlenmiştir. Çift kısa bir süre sonra boşanmıştır. Tokel şimdilerde Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşamış fakat çok geçmeden ayrılmıştır.

İşte Ala Tokel'in bazı fotoğrafları;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi