AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mustafa Selman İçelli kimdir?

AK Parti'nin İzmir Tire Belediye Başkan Adayı Mustafa Selman İçelli oldu. Peki Mustafa Selman İçelli kimdir, ne iş yapmaktadır, nerelidir? İşte detaylar

AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mustafa Selman İçelli kimdir?

AK Parti'de seçim öncesinde başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Bu noktada İzmir'de AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mustafa Selman İçelli oldu. Peki Mustafa Selman İçelli kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapmaktadır?işte merak edilenlerin yanıtı

Mustafa Selman İçelli kimdir?

Mustafa Selman İçelli kimdir?

1973 Tire doğumlu olan Mustafa Selman İçelli, İlkokulu Cumhuriyet İlkokulunda orta ve liseyi eğitimini Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesinde tamamladı. İçelli vatani görevinin ardından aile şirketi olan Atatürk Caddesi’ndeki Güneş Giyim Konfeksiyon mağazasında çalışmaya başladı.

2010 yılındaki kongrede Ak Parti Tire İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Mustafa Selman İçelli, 2014 Yılı yerel seçiminde yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek Tire Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi adayı oldu.

4 yıldan bu yana Tire Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi olarak görev yapan İçelli, 2004-2009 yılları arası Ak Partili Tire Belediye Başkanı olan Mehmet Sıtkı İçelli’nin kardeşi.

Mustafa Selman İçelli, Gülin İçelli ile evli ve Elif isminde bir kızı var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi