Adem Ağaoğlu kimdir?

Trabzonspor genç kalecisi Adem Ağaoğlu ile 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Adem Ağaoğlu kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Adem Ağaoğlu kimdir?

ADEM AĞAOĞLU KİMDİR?

Rusya'nın Toljatti kentinde 30 Mart 2002'de dünyaya gelen Adem Ağaoğlu futbol hayatına Rusya'da Lokomotif Moskova'nın altyapısında başladı ve burada 4 yıl kaldıktan sonra Trabzonspor altyapısına dahil oldu.

Adem Ağaoğlu kimdir?

Babası Türk ve Trabzonsporlu olması dolayısıyla Rusya'dan Trabzonspor'a gelerek Sadi Tekelioğlu aracılığıyla altyapıya katılan Adem Ağaoğlu, 1,85 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor.

2014 yılında katıldığı Trabzonspor altyapısında bugüne kadar gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki filebekçisi Türkiye Futsal A Milli Takımı'na da davet edilerek 6 kez forma giydi.

Adem Ağaoğlu kimdir?

Adem Ağaoğlu geçen yıl A takımdaki kalecilerin cezalı ve koronavirüse yakalanması sonucu A takım kadrosuna da alınmıştı.

Rusya vatandaşlığı da bulunan genç kaleci Adem, bordo mavili takımla 1 Ağustos 2021 itibariyle başlayan 2 yıllık profesyonel sözleşmeye de imza attı

Adem Ağaoğlu kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler