Anahtar Deliği - İmamoğlu’na destek! - 31.05.2022

Maçkalı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sosyal medya hesaplarında İmamoğlu’na destek verdi.

Anahtar Deliği - İmamoğlu’na destek! - 31.05.2022

AŞIK TEDAVİ GÖRÜYOR…

Eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık’ın ağabeyisi Trabzon Üniversitesi’nin Fizik Bölümü Öğretim Üyelerinden Cemal Aşık, Ankara GATA’da kanser tedavisi görüyor. Eyüp Aşık’ın ağabeyisi ile yakından ilgilendiği, zamanının büyük bir kısmını ağabeyisinin yanında geçirdiği öğrenildi. İlkbahar ve yaz mevsiminin büyük bir kısmını Dernekpazarı ilçesi’indeki köyünde geçiren Aşık’ın, ağabeyisininin yaşadığı sağlık sorunları dolayısıyla, Trabzon tatilini ileriki bir tarihe ertelediği belirtildi. Cemal Aşık’a acil şifalar diliyoruz.

İmamoğlu’na destek!

Maçkalı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 1 Haziran Çarşamba günü Kartal Anadolu Adliyesi’ndeki duruşması öncesinde sosyal medya hesaplarında, İmamoğlu’na destek verdi. Çalık mesajında, “Korkmuyor, yılmıyor ve vazgeçmiyoruz!1 Haziran saat 11.30 ‘da Kartal Anadolu Adliyesi’nde yapılacak olan duruşmada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yananındayım” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN İSYAN ETTİ!

Anavatan Partisi Eski Trabzon İl Başkanı Nazım Özcan, sosyal medyayı iyi kullanan isimler arasında yer alıyor. Ülke gündemine dönük yaptığı insani yorumların bazı çevreler tarafından siyasi olarak yorumlanmasına tepki gösteren Özcan, “ ben siyaseti bırakmış, işimde gücümle uğraşan bir iş insanıyım. Zaman zaman Türkiye’de yaşanan aksaklıklarla ilgili olarak, sade bir vatandaş gibi düşüncelerimi sosyal medya hesaplarımda dostlarımla paylaşıyorum. Bazı çevrelerin yaptığım açıklamaların içeriği yerine maksadını sorgulaması beni üzüyor. Siyasi mesajlar verme gayreti içinde olsam çıkarım siyaset yaparım. Buna mani bir durum yok! İnsanların kutuplaşmada bu seviyeye gelmesi beni son derece düşündürüyor ve endişelendiriyor” ifadelerini kullandı.

SAKA ANKARA YOLCUSU

İyi Parti Trabzon kurucu il başkanı Hasan Saka, başkente giderek İyi Parti’nin kurmay kadrolarıyla görüşmek üzere Ankara’ya gidiyor. Bildiğiniz üzere Saka, İyi Parti’nin kuruluşunda yer almış, Koray Aydın ile Trabzon teşkilatlanmasında fikir ayrılığı yaşaması üzerine il başkanlığı görevinden istifa etmişti. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görev değişikliğine giderek Koray Aydın’ı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alarak, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı yapmıştı. İyi Parti’nin Trabzon teşkilatlarının etkin olmadığını ve gerçek potansiyeline ulaşamadığı görüşünden hareketle Saka’nın Akşener ile de bir görüşme yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar