Anahtar Deliği 29.05.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 29.05.2021

Anahtar Deliği 29.05.2021

Celil Hekimoğlu haklı çıktı

Hekimoğlu Trabzon, 1. Lşig yoluna Play-Off yarı finalinde veda etmişti.
Maçın hakeminin son dakikada uydurduğu penaltı sonrası maç 2-2 bitince Kocaelispor finale yükselmiş ve Sakaryaspor’un rakibi olmuştu.
Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu karşılaşma sonrasında Haber61 canlı yayınında “Kocaelispor’u 1. Lig’e çıkacaklar bu belli. Ama bari başka hakemle yapın bunu.” İfadelerini kullanmıştı.
Dün akşam oynanan Kocaelispor-Sakaryaspor karşılaşması sonrası, Kocaelispor adını 1. Lige yazdırdı.
Böylelikle Hekimoğlu’nu da haklı çıkardı.

Ekim’den Trabzon Üniversitesi açıklaması

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Trabzon Üniversitesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon Üniversitesi’nin Akçaabat’ta genişlemesi gerektiğini savunan Başkan Ekim “Trabzon Üniversitesi kanunla beraber Akçaabat’ta kurulmuştur. Üniversitemizin genişlemesini arzu ediyoruz” dedi.
Başkan Osman Nuri Ekim “Trabzon Üniversitesi kanunla beraber Akçaabat’ta kurulmuştur. Üniversitemizin genişlemesini arzu ediyoruz. Tabi ki diğer bölgelerde de üniversitemiz için eğitim binaları açabilir, bunda bir problem yok ama Akçaabat’ın içerisinde belirlemiş olduğumuz bölgeler var. Çolaklı bölgesinde bir arazi mevcut, o arazi tamamen kamuya ait bir yer. Kamulaştırmak isterlerse daha batıda yerlerimiz var, yer sıkıntımız yok. Önemli olan bu işleri organize etmek. Yerleşkenin daha da genişlemesi isteniyorsa Akçaabat’ın içerisinde bir yere taşımaktır önemli olan. Hedefimiz budur çalışmalarımız da bu yönde. Ana yerleşkenin Akçaabat’ta kalmasını istiyoruz, daha da genişleyecekse Söğütlü bölgesindeki alan yetmiyorsa ona alternatif Çolaklı bölgesinde yer var orası alınır ve dizayn edilir ona göre o bölgede de yeni yerleşke oluşturulmuş olur.” Dedi.

Yomra’da eskiler satıldı yeniler alındı

Yomra Belediyesi araç parkını yeniledi. Bunu yaparken de ek bir maliyete girmeyip, bir nevi geri dönüşüme imza attı. 
Eldeki hurda araçları satan belediye sıfır kilometre 2 araç satın aldı. 
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık yapılan çalışmayı “Belediyemiz bünyesinde bulunan kullanılmaz haldeki hurda iş makinelerini sattık. Elde ettiğimiz gelir ile 2 adet sıfır km hidromek kazıyıcı yükleyici aldık. Güçlü bir belediye için makine parkımızı güçlendirmeye devam edeceğiz...” şeklinde duyurdu.
Yomra Belediyesi böylelikle hem hurdalardan kurtuldu hem de 2 adet sıfır kilometre araca sahip oldu.
Bize de Yomra için hayırlı olsun demek düştü.

Anahtar Deliği 29.05.2021

Turgay Şahin’den ilginç iddia: Polis yüzünden ceza yedim

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin’den ilginç bir paylaşım geldi.
Şahin paylaşımında trafik polisi yüzünden ceza yediğini belirtti.
Bahçecik yolu kavşağında kendisi için kırmızı yandığını ancak orada görevli olan trafik polisinin geç işaretiyle geçtiğini belirten Şahin, daha sonra kendisine kırmızı ışık ihlalinden ceza kesildiğini belirtti.
Şahin “Bu akşam üzeri aracımla tanjant yolundan Atapark istikametine gelirken Bahçecik yolu kavşağındaki ışıklarda trafik akışını sağlamakla görevli bir trafik polisi ben dahil araçlara geç diyerek eli ile işarette bulundu bende geçtim. Biraz önce kırmızı ışık ihlali yaptığınızdan plakanıza ceza kesilmiştir diye mesaj geldi.
Bu nasıl bir meslek anlayışıdır, bundan sonra trafik polisine güvenirsem, dediğini yaparsam ne olayım....” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler