Anahtar Deliği 28.04.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 28.04.2021

Anahtar Deliği 28.04.2021

CHP’li başkandan AK Partili başkana destek

AK Pari Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi geçtiğimiz günlerde küresel ısınmaya dikkat çekerek bölgemizde su kaynakları konusunda sıkıntı yaşanabileceğini belirtip tasarruf uyarısınd bulunmuştu.

CHP Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman’dan Çebi’ye destek geldi. Oyman mesajında “Geçtiğimiz gün basında yer alan AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin Küresel Isınmayla ilgili düşüncesine destek veriyorum.

Küresel Isınma tüm dünya’nın mücadele verdiği bir konu olmakla birlikte bölgemizde de önemlidir. Su kullanımı açısından önce şehir yöneticileri kaynak konusunda önlemlerini arttırmalı, halkın tasarruf konusunda neler yapabileceğine dair ön çalışmalar sunmalıdır.

Şehrimizde verilerle sabit olmakla beraber hava kirliliğinin her geçen yıl arttığını, küresel ısınmayı arttıran faktörler olarak doğasından uzaklaşan merkezi bölgelerde enerji kullanımının artışı ve kontrolsüz betonlaşmanın yoğunluğunu, tepkilere rağmen yaylalarımızda planlanan yol, ocak vb. yatırımların varlığını görmekteyiz. Bu etkenlerin devam etmesi halinde hepimiz endişe taşırız.” ifadelerine yer verdi.

Oyman destek mesajının içerisine eleştirileri sıkıştırmayı da ihmal etmedi.


AK Parti Ortahisar Gençlik kollarından iftar organizasyonu

AK Parti Ortahisar Gençlik kolları anlamlı bir etkinliğe imza attı. İftarda trafiğe yakalanan araçlara iftariyelik dağıtan gençler sürücülerin takdirini kazandı.

O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Ortahisar Gençlik koları “Ramazanın huzur ve bereketini birlikte yaşıyoruz. İftara yetişmeye çalışan vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Çünkü iftara 5 kala siz neredeyseniz Ortahisar gençliği orada.” İfadelerini kullanıldı.

Anahtar Deliği 28.04.2021

Anahtar Deliği 28.04.2021


Kuvvetli’den ABD’ye tepki eleştirisi

ABD Başkanı Biden’in “Soykırım” ifadesini kullanmasının yankıları sürüyor. Toplumun her kesiminden tepki çeken bu açıklama sonrası iktidaradan eleştiriler geldi.

Özellikle muhalefet partileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Biden’e verdiği yanıtı eleştirip, düşük bir ton olduğu görüşünü savundular.

Bunlardan biri de İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’ydi.

Kuvvetli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını eleştirip “Halkbank davası gibi yumuşak karnınız olursa, bize "Ermeni soykırım" yaptınız diyen soysuzlara ancak öyle kısık sesle cevap verirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Daha önceleri de isim vermeden ütü kapalı eleştirileri olay olan Kuvvetli ile AK Partililer arasında tartışmalar yaşanmıştı. Bakalım bu sözler sonrası yanıt gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Köseoğlu göreve başladı

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı’na atanmıştı.

Köseoğlu görevine başladı. Sorumlu olduğu iller ise Kars, Iğdır, Ağrı, Van ve Hakkari oldu.

Köseoğlu iş başından paylaştığı fotoğrafına “Bismillah Başladık... AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görevimize başladık. Kars, Iğdır, Ağrı, Van ve Hakkari sorumlu olduğumuz iller. Allah yar ve yardımcımız olsun” notunu düştü.

Bizde kendisine başarılar dileyelim.

Anahtar Deliği 28.04.2021


Yeni başkandan eskisine ziyaret

AK Parti’nin yeni il başkanı Sezgin Mumcu’dan eski başkan Haydar Revi’ye ziyaret gerçekleşti.

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede ülke ve Trabzon gündemi masaya yatırıldı. 

Sezin Mumcu ziyareti “AK davanın bayrağını devraldığım önceki dönem İl Başkanımız Haydar Revi'yi ziyaret ederek hasbihal eyledik.

Misafirperverliklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” sözleriyle servis etti.


İmamoğlu’ndan Trabzon’daki müzisyenlere destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Trabzonlu başkanı Ekrem İmamoğlu hemşehrilerini yine unutmadı.

İmamoğlu pandemi sürecinde en çok zorlanan meslek gruplarından biri olan müzisyenler için devreye girdi.

Trabzon’daki müzisyenlere maddi manevi destek olan İmamoğlu’na CHP Trabzon Milletvekli Ahmet Kaya’nın da aracılık ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler