Anahtar Deliği - Randevularına sürekli geç kalan vekil kim? - 23.08.2022

Tüm teşkilatlarımızla sahadayız! Akçaabat emniyeti oldukça duyarlı! İtfaiye araçları paylaşılamadı! Zorluoğlu alkışı hak ediyor, Amatör sporcular ücretsiz taşınacak.

Anahtar Deliği - Randevularına sürekli geç kalan vekil kim? - 23.08.2022

TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA SAHADAYIZ!


Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, eleştirilere cevap verdi. Hacısalihoğlu, “Sürekli vatandaşlarımızla birlikteyiz. Teşkilatımız uyumlu ve disiplinli bir çalışma içerisinde her an seçim olacakmış gibi yoğun bir tempoda çalışıyor. İktidarın vatandaşa uyguladığı mobingler yüzünden yaptığımız çalışmaları çoğu kez sosyal medyada paylaşmıyoruz. Partimizin ilçe ve mahalle teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları sürekli sahada vatandaşlarımızla birlikte. Partimize olan ilgi ve alaka oldukça üst düzeyde.

Halk, bir an önce sandığın önüne gelmesini sabırsızlıkla bekliyor. Millet İttifakı’na olan güven ve beklenti oldukça yüksek. Halkımızın istek, talep ve beklentilerini sürekli parti genel merkezimize rapor ediyoruz. Her siyasi partide olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi içinde de bizlere muhalif isimler olabilir. Fakat biz onları da kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Çalışma performansımız ve haklılığımız ilk seçimde ortaya çıkacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

AKÇAABAT EMNİYETİ OLDUKÇA DUYARLI!


İlçede hafta sonları gerçekleşen nişan, düğün ve eğlence organizasyonlarında tüm uyarılara rağmen maalesef silahla kutlama yapma alışkanlığı devam ediyor. Bölgemizin kanayan yarası olan yorgun mermi vakaları pek çok cana zarar vermesinin yanında artık bir turizm kenti olan Trabzon’a hiç yakışmıyor. Pazar günü iletişim kanallarımızdan bize ulaşan pek çok şikâyet, durumun vahametini görmemizi sağladı. Ayrıca vatandaşlar konu ile ilgili şikâyetlerini Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne de iletmişler. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ihbarları alır almaz çok kısa sürede olay yerine vararak gerekli tedbirleri almışlar. Akçaabat Emniyet Müdürlüğünün vatandaşları memnun eden bu duyarlılığını biz de tebrik ediyoruz. Ancak aynı duyarlılığı kutlamalarda silah kullanan vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Özellikle şehirde yaşayan nüfusun oldukça arttığı bu dönemde güvenlik güçlerimizi bu tip asayiş olaylarına müdahale etmek zorunda bırakmamak gerek.

İTFAİYE ARAÇLARI PAYLAŞILAMADI!


Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesine 3'ü merdivenli, 2'si arasöz olmak üzere 5 yeni araç kazandırıldı.
Araçların itfaiye dairesine katılımı ile ilgili tören gerçekleştirildi. İtfaiye Daire Başkanlığı binası önünde gerçekleştirilen törene Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi katıldı.
Tören esnasında Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Milletvekili Salih Cora’ya dönerek, “Bu en baştaki büyük itfaiye aracını sizin ilçeniz Tonya’ya göndereceğim” deyince, söze giren Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, “Benim İlçem Şalpazarı’na yok mu?” dedi. Zorluoğlu da “Salih Bey bugünkü bütün açılış törenlerine katıldı, o yüzden onun ilçesine öncelik veriyoruz” şeklinde espri yaptı. Selahattin Çebi’ye sen istemiyor musun diye sorulunca, Çebi’nin “Benim üç ilçem var. Araklı, Sürmene ve Köprübaşı. Üçüne de verirseniz olur” yanıtı çevredekilerin kahkaha atmasına neden oldu!

ZORLUOĞLU ALKIŞI HAK EDİYOR


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yaptığı icraatları, büyük bir keyifle izliyoruz. Şehrin her tarafına ciddi dokunuşlar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Devlet terbiyesi almış, kararlı ve cesur adımlar atmaya devam ediyor. Trabzon’un atıl durumdaki her yerini değerlendiriyor. Trabzon’un kanayan en büyük yarası olan Moloz çöplüğü bu çirkin görüntüden uzaklaşarak, yeni bir yaşam alanı haline dönüşüyor. Halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek yatırımlar gerçekleşiyor. Dünkü Gasilhane ziyaretinde Zorluoğlu ile birlikteydik.

Muhteşem bir Gasilhane inşa edilmiş. Temiz, büyük ve son model teknoloji kullanılmış. Cenazesi olan bir kişinin son görevini yerine getirebileceği, içinde insani şartların oluşturulduğu mükemmel bir tesis. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Başkan Zorluoğlu bu şekilde devam ederse Trabzon’un çehresinde çok büyük değişiklikler olacağı gibi, halkın konforunu artıracak birçok yeniliğe daha şahit olacağız.

AMATÖR SPORCULAR ÜCRETSİZ TAŞINACAK


Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi iş birliği çerçevesinde Trabzon amatöründe lisanslı bulunan sporcular, Akyazı Spor Kompleksi’ne ücretsiz olarak yolculuk edebilecek. Trabzon’da amatör sporcu ve kulüplerini rahatlatan bu uygulama takdirle karşılandı.
Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Burhan Cahit Erdem yaptığı açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile proje kapsamında yapılan görüşmeler sonucunda, kulüplerimizin lisanslı sporcularının ücretsiz taşıma uygulaması bugün itibarıyla başladı. Bu konuda yardımcı olan Sayın Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanına, TULAŞ Genel Müdürlüğüne ve TBB Spor Dairesi Başkanlığına teşekkür ederiz” dedi.

RANDEVULARINA SÜREKLİ GEÇ KALAN VEKİL KİM?


Trabzon Milletvekili Salih Cora randevu, program, açılış ve düğünlere sürekli geç kalan vekillerin başında geliyor. Cora, günün ilk programı dışında saat mefhumuna pek riayet edemiyor. Sabahki ilk çalışmasını gerçekleştirdiği yerde zamanlama hatası yapmayan Cora, sonrasında program disiplinine pek uymuyor. Gittiği her açılış ve programda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Cora, insanları amiyane tabirle başından salmıyor. Sorunlarını tek tek dinliyor, eline aldığı kağıt kalemle not ediyor. Vatandaşın yanında gerekli bürokratları arayıp sorunu çözdükten sonra bulunduğu yerden ayrılıp bir sonraki programına katılıyor. Tabii ki bir önceki programda, planlananın dışında fazla mesai harcayınca, günlük çalışma akışı aksıyor. Burada danışmanı Tayfun Yurtsever devreye girerek yeni bir planlama ile sorunu çözüme kavuşturuyor. Oldukça yoğun bir tempoda çalışan Cora, günde ortalama altı düğüne katılıyor. Trabzon’un nemli ve kavurucu sıcağında ortaya konulan bu performansı muhalefet partileri bile takdirle karşılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler