Anahtar Deliği 23.04.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 23.04.2021

Anahtar Deliği 23.04.2021

Serkan yerden yere vuruldu aynısını Ekuban yaptı ses çıkmadı!

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem, Serkan Asan başta olmak üzere Trabzonspor’un altyapı ürünlerine sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekti.
Erdem, Serkan Asan’ın Galatasaray maçında 90 dakika hatasız oynadığını belirterek “Oysaki geçmiş bir maçta pas hatası yaptı diye onu yerden yere vurmuştuk. Aynı hatayı Ekuban yaptı kimse eleştiri getirmeyip, hiç kimsenin sesi dahi çıkmadı. Aslanlar gibi top oynayan, kendi evlatlarımızı küçük hatalar yapınca aşağılamaktan, acımasızca eleştirmekten ne zaman vazgeçeceğiz.” dedi.
Serkan Asan’ın ve yabancı futbolcuların aldıkları yıllık ücretlerden örnek veren Cahit Erdem “ Trabzonspor’un kurtuluşunun transfer yapmaktan değil, altyapıdan gelen futbolcularına şans vermekten geçtiğini yıllardır dile getiriyorum. Serkan Asan’ın ücretinde iyileştirme yapıldı yıllık 500.000 TL alıyor. 10 yıl bu kulübe hizmet eder... Marlon, Baker, Flavio gibi futbolcular ortalama yılda(700.000 Euro) yani 7.000.000 TL alıyorlar, bonservisi alınanların maliyeti ise 1.100.000 Euro yanı yıllık 11.000.000 TL ye geliyor. Kısaca bizim öz evlatlarımız yabancıların 1/10 ücretini dahi alamadan bu forma aşkına ter döküyorlar.. Lütfen kendi çocuklarımıza karşı hoşgörülü olalım. Zira işler kötüye giderse, sonunda onlar İle ligde mücadele etmek zorunda kalabiliriz.” İfadelerini kullandı.
Erdem son olarak da “Serkan’ın oynadığı futbol İle o acımasızca eleştirenlere güzel bir cevap verdiğini düşünüyorum. Yabancı hayranlığını bıraktığımız zaman, güzel günlerin habercisi gelecektir. Nice Serkan gibi organik futbolcularımızın yolları ve bahtları açık olsun...” şeklinde konuştu.

CHP’li Şahin’den Asım Aykan’a tepki

Trabzon’un eski belediye başkanlarından ve eski milletvekillerinden Asım Aykan’ın sosyal medyada CHP’ye yönelik sert eleştirilerine CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Turgay Şahin’den yanıt geldi.
Aykan için “son kullanma tarihi geçti” diyen Şahin şu ifadeleri kullandı;
Belediye başkanı olduğunda belediye binasına "rüşvet alanda verende melundur" tabelası astırıp bir yıl sonra kaldıran, görevde kaldığı sekiz yılda paralı kat vermekten başka hiçbir iş yapmayan, elini, eteğini öptüğü Hoca'sını satıp AKP’den milletvekili olan fakat işe yaramadığı için ikinci dönem altıncı sıraya koyulup siyasi hayatı sonlandırılan ve sesi soluğu kesilen bu zat, Şimdi bu sistemde ballı maaşlı bir makam kaparım diye CHP üzerinden yeniden gündeme gelmek istiyor ama son kullanma tarihinin bittiğinin farkında bile değil…

Anahtar Deliği 23.04.2021


Zorluoğlu – Genç iş birliği

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dün Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti.
İkili istişarelerde bulunarak projelerdeki son durumlar hakkında bilgi alış verişi yaptılar.
Zorluoğlu ve Genç son dönemlerde oldukça sık görüşmesi dikkatlerden kaçmıyor. Geçmiş dönemde Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde iki belediye arasında iletişim eksikliği, uyumsuzluk göze çarparken Zorluoğlu döneminde çok daha farklı bir tablo sergileniyor.
Hem Zorluoğlu hem de Genç birbirlerini sıkça ziyaret ederek görüş alışverişi yapıyorlar. Önceki dönem olmayan uyum Zorluoğlu ile Genç arasında sağlanmış gözüküyor. Bir çok projede de bu durum sahaya yansıdığı görülüyor. Projelerin hızlı hayata geçmesi birbirlerini desteklemesi gibi durumların yanı sıra zıt düşülmemesi dikkat çekiyor.
Hatırlanacağı üzere bu tablo Gümrükçüoğlu döneminde yakalanamamıştı… 

Anahtar Deliği 23.04.2021


Başkan Sürmen yayık çalkaladı

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen’in ilçe ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.
Başkan Sürmen ve ekibi dün de Düzköy’e gitti. İlçede ayak basmadık yer bırakmayan Sürmen ve Düzköy İlçe kadın kolları teşkilatı ile birlikte kapı kapı vatandaşları da ziyaret edip sohbet etti.
Başkan Meryem Çelenk Sürmen Düzköy ziyaretinde yaşananları madde madde sosyal medyada şöyle sıraladı;
Kapısını çaldık Meryem teyzenin.Dedi kızlar,yoğurdu döktüm yayığa gelin çalkalayalım.Geçtik karşısına.Yarısını dizimize vurduk.Ama en sonunda başardık.İşte hakiki Trabzon/Düzköy Tereyağı.
Doğum günü sürprizlerimizde bugün İsmail’in kapısını çaldık.14. Yaşına giren İsmail çok yakışıklı.Rabbim uzun ömürler versin.Doğum günün kutlu olsun.☺
Yeni doğan ziyaretlerimiz kapsamında bugün Yaren bebeği ve güzel annesine uğradık.Nice güzel ömürlerin olsun.
Düzköy ilçemizde kadın esnaflarımızı ziyaret ettik.Bugün ilçenin haftasıydı.
Yaklaşık 7 yıldır Ligarba üretimi yapan Şenay Dülger bize bahçesini gezdirdi.Henüz çiçek açmamışlar.Ama az kaldı.
Kurum Ziyaretlerinde Düzköy Hastanesi Müdürü sayın Ali Baykuş’u ve İlçe Halk Eğitim Merkezinde görev yapan hocalarımızı ziyaret ettik.
Gün sonunda AK Parti Trabzon Düzköy İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Bugün İçin emeği geçen tüm AkKadın Duzkoy ekibine teşekkür ederiz.

Anahtar Deliği 23.04.2021


Avcı’nın kararı Ağaoğlu’nu zor durumda bırakacak

Trabzonspor’da Abdülkadir Parmak dün kadro dışı bırakıldı.
Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, Galatasaray maçında yedek olan olan Abdülkadir’i sonradan oyuna almak istediği ancak oyuncunun girmek istemediği dün de antrenmana katılmadığı bunun üzerine bu kararı verdiği belirtiliyor.
Son Hatayspor maçındaki performansı büyük tepki toplayan Abdülkadir Parmak’ın hocasından kesik yemesi üzerine bu tarz bir davranış sergilediği konuşuluyor.
Avcı’nın kadro dışı kararı ise en çok Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu sıkıntıya sokacak.
Hatırlayacağınız üzere Diabate, Bilal ve Plaza’nın kadro dışı kararı verilmesi sonrası Başkan Ağaoğlu’nun “Artık bana kadro dışı kararı ile gelinmesin” dediği görülen bir video sosyal medyaya düşmüş ve kısa sürede kaosa neden olmuştu.
Başkan Ağaoğlu’nun Avcı’nın tekrar kadro dışı kararı vermesi üzerine nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.
Bizim tahminimize göre ise; Ağaoğlu sözünün aksine davranıp zor durumda kalacağını bilse de yeni bir kaos çıkmaması adına Avcı’nın kararını destekleyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler