Anahtar Deliği 19.04.2021

Anahtar Deliği 19.04.2021

Anahtar Deliği 19.04.2021

Beşyıldız’dan Vazelon çağrısı

Haber61 yazarı Turgay Beşyıldız Trabzon’un sorunlarına dikkat çekmeyi kendisine görev edinen bir gazetecidir. Trabzonspor haricinde, şehri etkileyen sorunları da gündemde tutar. Beşyıldız bu sefer Vazelon Manastırı’na dikkat çekti.

Beşyıldız yaptığı açıklamada “Trabzon'un Maçka ilçesinde, Sümela Manastırı'nın küçük kardeşi olan ve yıllardır turizme kazandırılmak için tadilat bekleyen Vazelon Manastırı, her geçen gün, maalesef tel tel dökülüyor. Birileri el atsa artık...” ifadelerini kullanıp başta valilik olmak üzere ilgili kurumlara seslendi.


Oyman’da Çebiye yanıt
CHP Ortahisar ilçe başkanı fatih suat Oyman, 128 Milyar dolar sorularına “Dış güçlerin oyunu” diyen AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi’ye yanıt verdi.

Oyman “Tabi ki “Dış kaynaktan” başka bir şey diyemeyecekti. Bunun bir sonraki açıklaması gezi parkı, FETÖ olması lazım.

18 mart’ta Ekrem Başkan üzerinden farklı algı yaratan bir başkan için “algının kimsenin işine yaramayacağı” cümlesi önemli bir adımdır.

Yalan denilen şey, olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermektir; yalan olsaydı yöneticiler tek tek ortaya çıkıp birbirini tutmayan açıklamalar yapmazdı ki Merkez Bankası zaten işlemlerin olduğunu doğruladı.

Sorular açık ve nettir, talep edilen şeffaflıktır.” İfadelerini kullandı.


Hüseyin Çimşir Araklı’da

Trabzonspor’un eski futbolcusu ve Teknik direktörü Hüseyin Çimşir Araklı’da ortaya çıktı.

Araklı Belediye başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret eden Çimşir, koyu bir futbol sohbetinin ortasında buldu kendisini.

Recep Çebi ziyaret ile alakalı “Trabzonsporumuzun efsane futbolcularından ve önceki dönem teknik direktörlerimizden, Araklılı hemşehrimiz Sn. Hüseyin Çimşir hocamız bizleri ziyaret ettiler. Sporla alakalı gündemi konuştuk. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar dilerken başarılarının devamını diliyorum dedi.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Metin Genç tarlada
Ortahisar ilçesi Belediye başkanı Ahmet Metin Genç Pazar gününü köyünde geçirdi.

Tarlaya indiği görülen Genç, çalışırken görüntülendi.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Genç “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” derler. Rahmetli annem ve babamla birlikte çok tarla bellemiştik buralarda. Şimdi de köyde geleneği yaşatma ve anıları yad etme vakti.” Notunu düştü.


Selahaddin Çebi’den geometri dersi

AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi alışılmışın dışında çıktı karşımıza. Dünya, ülke ve Trabzon gündemi hakkındaki açıklamalarıyla gündemi takip eden Çebi’nin bu seferki gündemi geometri oldu.
Kızı ile beraber ders çalışırken çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Oldukça sıcak bir aile havası veren fotoğrafın altına “Şimdi de Elif Firdevs ile Geometri zamanı...” notunu düştü.

Küçük kardeşimize Allah zihin açıklığı versin, başarıları daim olsun demek düşer bize de.


En sert tepki Onur Kıvrak’tan geldi
Trabzonspor, Hatayspor ile karşılaşıp 3 puanı son dakikadaki penaltı golüyle kaybetmişti.

Maçın hakemi hem penaltı pozisyonunda hem de penaltıyı tekrarlatmasıyla tepki çekmişti.

Taraftarların yoğun tepkisine neden olan hakem kararlarına en sert tepkiyi Trabzonspor’un unutulmaz ismi Onur Kıvrak’tan geldi.

Onur Kıvrak "Trabzonspor, hakkını aramalı. Gerekirse hepsini ezmeli. Bunlar ancak bundan anlar.” Sözlerini paylaştı.

Yıllarca Trabzonspor’un kalesini koruyan ve bu tarz hakem hatalarına defalarca maruz kalan Kıvrak bu sert tepkisiyle eki takımına destek oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler