Anahtar Deliği - Şahin’den TRT tepkisi - 17.06.2021

Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li üyesi Turgay Şahin TRT’ye yüklendi.

Anahtar Deliği - Şahin’den TRT tepkisi - 17.06.2021

Trabzon’da çalışmalar teşkilat başkanına sunuldu

AK Parti Trabzon’da dün önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

İl Başkanı Sezgin Mumcu ve yönetimi ile birlikte AK Parti Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun katıldığı toplantıda AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e sunum yapıldı.

Kandemir’e bugüne kadar yapılan çalışmaların yanı sıra hedefler de anlatıldı.

**

“Kıymetini en iyi bilen il başkanlarından biriyim”

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, son dönemlerde basına yansıyan açıklamalarından farklı anlamlar çıkarılmasına tepki gösterdi. Tarım “Beyinlerimiz savaşsın istiyorum ama bazılarının benimle savaşacak silahı ile yok” ifadeleriyle göndermede bulundu.

Tarım şu ifadeleri kullandı;

Cumhur ittifakının ülkemiz için ne anlam taşıdığını, Cumhurbaşkanımızın durduğu yerin değerini ve kıymetini en iyi bilen il başkanlarından biri olduğumu iddia ediyorum. Yeni sisteme baktığımızda, 2023 seçimlerinde 0.1 puanın dahi çok önemli olduğu gerçeği ortada iken, yukarda siyasetçilerimiz hesaplaşmakta liderimiz hak edenin dersini vermekle meşguldür. Ben LİDER Dr Devlet Bahçeli'nin il başkanıyım. Liderimin Hdp'nin belli bir kısmının dışında hangi partinin tabanına hain dediğini duydunuz da benim sözlerimden anlam çıkarma yarışına girdiniz. Kimse kimseyi karalamadan, iftiraya maruz bırakmadan bu işler yürüsün ve beyinlerimiz savaşsın istiyorumda; bakıyorumki bazılarının benimle savaşacak silahı bile yoktur.

Amerika, Avrupa, İsrail, pkk, pyd, Feto, Kılıçdaroğlu, Hdp, İyi parti, Saadet, Gelecek, Deva hepsi seçim istiyorsa; Türkiye' de her şey mükemmel gidiyor demektir. Tek dertleri Dünya'da yaşanan krizin faturasını belki bir ihtimalde olsa bu günkü hükümetimize kesebiliriz mantığıdır. Son günlerde yaşadıklarım üzerine söylüyorum ki; Biz Trabzon’da bir arada yaşıyoruz ve birbirimizden fazla farkımız yoktur. Sadece incitmekten korkuyorsak sevdiklerimizi susmanın asaletten olduğuna inanıyorum. Benim siyaset mantığım budur. Çünkü siyasetçi bile değilim, önce İnsanım.

**

Şahin’den TRT tepkisi

Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li üyesi Turgay Şahin TRT’ye yüklendi.

EURO 2020 maçlarının yayıncısı olan ve bu nedenle yüksek izlenme oranlarına ulaşan TRT’de Kanal İstanbul reklamlarının yayınlanmasına CHP’de bir çok isim tepki göstermişti. Şahin de TRT’yi algı operasyonu yapmakla suçlayarak şu ifadeleri kullandı;

Sözüm ona Devlet televizyonunu (trt) yılardır seyretmiyordum.

Bugün milli maçın yüzü suyu hürmetine haberlerini izleme fırsatım oldu. Tam akepe

yayın organı olmuş "kanal İstanbul" u yere göğe sığdıramıyor. Maç bahanesiyle aklı sıra algı yaratıyor Unutmayın : "Sultan Süleyman'a kalmayan dünya size de kalmaz"

**

Oyman’dan aşı çağrısı

CHP Ortahisar ilçe Başkanı Fatih Suat Oyman’dan aşı çağrısı geldi. 1. Doz aşısını olan Oyman, sıfır vakayı görene kadar tedbiri elden bırakmamak gerektiğini söyledi.

Oyman “Aşı sırası geldiğinden aldığım randevu sonrasında dün gece 1. doz aşımı oldum. Bu salgın döneminde bir çok acı ve sıkıntı yaşadık. Bu tedirginlikten bir an önce kurtulmak için sırası gelenlerin aşılarını olmalarını tavsiye ederim. Aşı olsak da “0” vakayı görene kadar tedbiri elden bırakmayacağız.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler