Anahtar Deliği - Akçaabat’ta dolmuş krizi sürüyor - 15.06.2021

Akçaabat Trabzon arasında ulaşımı sağlayan Akçaabat-Trabzon Mersin Minibüsçüler Kooperatifi’nin başlatmış olduğu dönüşüm yeniden yargıya taşınıyor.

Anahtar Deliği - Akçaabat’ta dolmuş krizi sürüyor - 15.06.2021

Akçaabat’ta dolmuş krizi sürüyor

Akçaabat Trabzon arasında ulaşımı sağlayan Akçaabat-Trabzon Mersin Minibüsçüler Kooperatifi’nin başlatmış olduğu dönüşüm yeniden yargıya taşınıyor.

Akçaabat’ta dönüşümü istemeyen minibüs esnafı bir araya gelerek yol haritası çizdi. Av. Hüseyin Akyüz’ün de hazır bulunduğu toplantıda, dönüşümün bu haliyle mümkün olmayacağını ve her türlü hukuki süreci başlatacaklarını açıkladı.

Av. Hüseyin Akyüz, “özellikle pandemi sürecinde ayakta durmaya çalışan şoför esnafını bu uygulama son derece mağdur edecek, telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuracaktır. Bu nedenle Konuyu hukuka götürüyoruz. Çıkacak olan karara herkes saygı duymak zorundadır” dedi.

Bu dönüşümün çok sancılı geçeceği gerçeği bir ke daha gün yüzüne çıkmış oldu.
**

Yıkımı böyle izlediler
Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çömlekçi mahallesinde yıkımlar sürüyo. Mahalleyi bambaşka bir görüntüye kavuşturacak projenin 2. Etabındaki otellerin yıkımına başlandı.

İş makinaları binaları yıkmaya başlandı.

Haliyle de milli sporumuz olan iş makinası seyretme görüntüleri de başladı.

Başkan Zorluoğlu’nun basın toplantısından dönen ekibimiz, dönüş yolunda bu aşina olduğumuz görüntülere şahit olduk.

Yol kenarına dizilmiş ve oturmuş vatandaşlar yıkımı izliyorlardı.

Bize de bu tanıdık görüntüler bir kez daha kayıt altına almak düştü.

Anahtar Deliği 15.06.2021

**

AK Parti Kadın Kollarından Üye’m Kafe
Akçaabat ilçesin’ndeki Atatürk Parkı’nda AK Parti (Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından dün, “Üye’m Kafe” üyelik standı kuruldu.

‘Üye’m Kafe’ Stant çalışmasına; AK Parti İl kadın kolları Başkanı Meryem Sümen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Sato Şahin, İlçe Yürütme yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat üyeleri katılım sağladı.

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Sato Şahin: “Standımızın amacı, Cumhurbaşkanımızın arkasında ben de varım diyenlerle tanışmak ve onlarla hasbıhal etmek.” İfadelerini kullandı.

Pandemi şartlarına uygun olarak belirli aralıklarla açılan Üye’m Kafe’yi, her yaştan vatandaş ziyaret ederek üye oldu.

**

Teşkilatlar sahada , Çiçek İkili Görüşmelerde

Deva Partisi İl Başkanı Kubilay Çiçek deyim yerindeyse Trabzon’un ilçelerini kuşatmış durumda. Edindiğimiz bilgiye göre 18 ilçenin 11’inde ilçe başkanları atanmış , bunların 6 tanesinde ise ilçe yönetimleri oluşmuş durumda. Yine aldığımız duyumlara göre , iki ilçe başkanının ataması ise çok yakında gerçekleşebilirmiş. İl başkanı Çiçek, ilçe başkanı atamalarına ağırlık vermiş durumdayken , il ve ilçe yöneticileri ve programının uygunluğu dahilinde il başkanının da katılımıyla esnaf ziyaretlerine çoktan başladı.

Bayramın ardından yasakların kalkmasıyla birlikte, çeşitli ilçelerde toplam 10’dan fazla esnaf ziyareti gerçekleştirmişler ve söylediklerine göre çok olumlu tepkiler alıyorlarmış. Deva partisi ile ilgili Son edindiğimiz bilgi ise Arsin ilçesinin kongre tarihinin alındığı ve hazırlıklarına da başlandığı yönünde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler