Anahtar Deliği 14.05.2021

Anahtar Deliği 14.05.2021

Anahtar Deliği 14.05.2021

Akşener'den Trabzon'a online bağlantı

İYİ Parti Geel Başkanı Meral Akşener, partinin dinamikleriyle online bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Trabzon ekibi de tam kadro katıldı.

İl başkanı Azmi Kuvvetli, toplantının gayet verimlli geçtiğini belirtti.

Kuvvetli “Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER,Genel Başkan yardımcılarımız, Milletvekillerimizin, GİK üyelerimizin ve İl Başkanlarımızın katılımıyla online üzerinden çok faydalandığım verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Hep birlikte sağlık sıhhat ve huzur içinde bayramlaşabileceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle İYİ bayramlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

**
Mustafa Cumur’u unutmadılar
9 yıl önce vefat eden AK Parti 22 ve 23. Dönem Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur anıldı.

Ak Partili Milletvekilleri ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumur için mesaj yayınladılar.

Genç “Davamızın temel taşlarından, milletine gönül vermeyi şiar edinmiş, 22 ve 23 dönem Trabzon Ak Parti Milletvekilimiz merhum Mustafa Cumur ağabeyimizi vefatının 9. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum.Mekanı cennet olsun inşallah.” İfadelerini kullanırken Günnar “22 ve 23. Dönem Trabzon Milletvekilimiz Merhum Mustafa Cumur’u vefatının 9. sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyorum. Mekânı cennet olsun.” Dedi.

Muhammet Balta ise “22 ve 23. Dönem Trabzon Milletvekilimiz Sn. Mustafa Cumur’u vefatının 9. Sene-i devriyesinde rahmetle ve şükranla anıyorum. Mekanı cennet olsun..”ifadelerini kullandı.

Salih Cora da Cumur’un kabrini ziyaret edip dualar okudu.


**
Bakan Muş Trabzon’da

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Trabzon’a geldi.

Bakan Muş’un herhangi bir programı basına servis edilmedi. 

Alınan bilgilere göre bakan Muş bayram için memleketine gelmişti.  Kendisini havaalanında Trabzon Valisi İsmal Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu karşıladı.

Daha sonra bayramlaşmak üzere geldiği memleketi  Köprübaşı'nda mezar ziyareti gerçekleştiren Muş'un, bir süre memleket özlemini gidereceği öğrenildi

**
Bu işler neden hep Trabzonspor’u buluyor

Trabzonspor haftasonu Gençlerbirliği ille karşılaşacak. Kritik karşılaşma bordo mavililer için bir anlam ifade etmese de rakibi Gençlerbirliği ve Fenerbahçe ile oynayacak Kayserispor’u yakından ilgilendiriyor.

Eğer Kayserispor rakibinden puan alamazsa ve Trabzonspor yenilirse küme düşüyor. 

Bu konuda Kayseri cephesi gerek sosyal medya gerekse basın üzerinden ince mesajlar veriyor.

Kayserispor  başkanı Berna Gözbaşı “Tüm futbolcularımız, teknik yönetim ve yönetim kurulu inandı. Ben Kayserispor'un büyük camiasının da inancının tam olduğunu biliyorum. Trabzonspor da büyük camia, büyük takım, çıkıp kendilerine yakışan futbolu sergileyeceklerine inancım tam." İfadelerini kullandı.

Kayserispor sayfaları da bunu her sosyal platformda paylaşıyor.

Trabzonspor’u bir şekilde motive etmeye çalışıyorlar ama Fenerbahçe’den 1 puan alınca ligde kalacakları için kaderleri kendi ellerinde.

Daha önceki sezonlardaki gibi küme düştüklerinde “Bizi Trabzonspor düşürdü” diyerek başarısızlıklarını Trabzonspor’a yükleyen takımlar gibi yaparlarsa da buna kimse şaşırmaz. Sonuçda bir şekilde kendilerini kurtarmaları lazım..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler