Anahtar Deliği 14.04.2021

Anahtar Deliği 14.04.2021

Anahtar Deliği 14.04.2021

Azmi Kuvvetli’den Mumcu’ya yanıt: Bıyık yağmayı durdurdu!

Trabzon siyasetinde karşılıklı atışmalar devam ediyor. İl Başkanları düzeyinde üst üste açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun Yomra’nın İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a yönelik söylemlerine İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli’den yanıt geldi.

Kuvvetli, Mumcu’ya Yomra konusuna dikkat etmesi gerektiğini belirterek daha önce önce Yomra’yı yöneten AK Parti’nin ilçeyi büyük bir pisliğe bulaştırdığını dile getirip “ AK Parti'nin yeni İl Başkanı'nın yapması gereken bu pisliği sahiplenmek değil; ortadan kaldırmak, partisini temizlemek, suçluların cezalandırılması için gayret etmektir.” Dedi.

Mustafa Bıyık’ın Yomra ile ilgili belgeli bir çok iddiası olduğunu hatırlatan Kuvvetli “Mumcu'nun öncelikle bunları araştırması gerekirken, Belediye Başkanımızı eleştirmesi, partisinin Yomra'da bulaştığı pisliği gizlemek ve sahiplenmek istediği düşüncesine bizleri sevketmektedir.”  İfadelerini kullandı.
Kuvvetli devamında şu ifadeleri dile getirdi; Yomra Belediye Başkanımız Sayın Bıyık, AK Parti'ye mensup eski belediye başkanının 15 yılda yaptığı hizmetlerden çok daha fazlasını sadece iki yılda yapmıştır. Bunu nasıl başardığı bellidir. Seçimden önce Yomra Belediyesinin kaynakları yağmalanırken Sayın Bıyık yağmayı durdurmuş ve kaynakları halka hizmete aktarmıştır. Belediye Başkanımızın hizmetlerini gören bazı güçler ise daha fazla hizmet yapmasına mani olabilmek için AK Parti'yi kullanarak ellerinden gelen her şeyi yapmaktadır. Bu yapılan Yomra'ya ihanettir. Temmennim, Sayın Mumcu'nun bu kötülüğe ve ihanete ortak olmamasıdır.

Ayrıca öğrendim ki, AK Parti İl Başkanı Sayın Mumcu bugün Yomra'daymış. Keşke Yomra Belediyemize bir nezakat ziyareti yapabilseydi de gerçekleri Belediye Başkanımızdan dinleseydi. Zira hepimiz bu şehrin insanı isek, hepimiz şehrimizin çıkarlarını düşünüyorsak yapılması gereken budur.
Ama nerde...

Yine algı,yine toplumu manuple etme gayreti bir siyasi strateji haline getirdiklerine şahit olmaktayız. 

Yomra Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bıyık'ı kısa sürede imza attığı büyük hizmetlerinden dolayı tekrar tebrik ediyorum. Halka hizmet yolunda verdiği bu eşsiz mücadele ile bizleri gururlandırmakta olan Belediye Başkanımızın kayıtsız ve şartsız yanında olduğumuzu kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Azmi Kuvvetli’den Mumcu’ya yanıt: Bıyık yağmayı durdurdu!

Yunus Mallı’nın şanssızlığı
Trabzonspor devre arasında büyük umutlarla Yunus Mallı’yı transfer etti.

Hatta sosyal medyadan bu transferi duyururken Fenerbahçe’nin Mesut Özil transferine göndermeler de yapıldı.

Ancak ne yazık ki Yunus da Mesut gibi yokları oynadı.

Sahaya çıktığı her maç sonrası hedef haline geldi.

Abdullah Avcı’nın ısrarla ona kadroda yer açma çabasına karşın bir türlü bekleneni veremedi.

Almanya’da boşa geçirdiği sezonun yansımalarını sonuna kadar hissettirdi.

Yaşanan puan kayıplarıyla beraber böylece tepkiyi de çeken isimlerden biri kendisi oldu.

Bunun üstüne bir de sakatlık yaşadı.

Yunus 7-10 gün civarı sahalardan uzak kalacak.

Takıma ısındı, ısınacak diye beklerken şimdi de bu sakatlık işleri iyice bozdu.

Avcı’nın Yunus’u yeniden kısa sürede parlatıp Avrupa Şampiyonası’nda oynayacak milli takım kadrosuna gönderebilme hedefi de şimdilik tutmamış gözüküyor.

Bu gidişle Yunus için umutlar gelecek seneye kalacak.

Yunus Mallı’nın şanssızlığı

Ramazan kolisinin yerini kart aldı
Her Razamazan alışık olduğumuz görüntüler vardır. Büyükşehir Belediyesi  binlerce koli hazırlar, ihtiyaç sahiplerine dağıtırdı. Trabzon sokaklarında koliler elden ele evlere ulaşırdı. Ancak bazen reklam malzemesine dönüşürdü olay. Hoş olmayan görüntülere de sahne olurdu. Ayrıca malzemeler tek elden alınır, Trabzon esnafı bu sirkülasyondan faydalanamazdı.

Büyükşehir Belediyesi bu Ramazan güzel bir uygulamaya imza attı. İhtiyaç sahiplerine anlaşmalı marketlerde kullanabileceği kart dağıttı. 247 TL'lik kartla birlikte bu marketlerin listesi de verildi. Sadece gıda malzemesi alınabilecek bu kartlar 7 bin kişiye ulaştırılacak. 5 binine ulaştırıldığını belirtti Zorluoğlu.

Hem vatandaş ihtiyacı olanı alacak hem de listede belirtilen marketlerden istediğinden alabilecek.
Ali Sürmen adeta meydan okudu

Trabzonspor Divan Kurulu seçimleri karşılıklı demeçlerle gündemdeki yerini koruyor. 

Son olarak Divan Kurulu’nun şimdiki Başkanı Ali Sürmen kendisine muhalif olanlara meydan okudu.

Sürmen “Trabzonspor tarihinde ilginç bir bildiri yayınlandı,Bildiride 4 ü İstanbul’da,biride zaman zaman Trabzon’da oturan 5 divan kurulu üyesi (ki ikisinin adı divan başkanlığı adaylığında geçiyor) nin imzası var. Özetle diyorlarki; “Mevcut divan kurulu” yeniden aday olmasın.

Tuhaf değil mi? İddian varsa ve haklı isen zaten kazanırsın.

Sen aday olmazsan,kazanırım demek ne demek?

Aday olacak üyelerimize hatırlatırım;

Son müracaat 19.04.2021-saat 11.00

Kongre tarihi 28.04.2021-saat 11.00 ve biz adayız. Saygı ve sevgilerimizle” ifadelerini kullandı.

Sürmen bu açıklamayı yaptığı sırada Ramazan tedbirleri henüz açıklanmamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıların Ramazan ayı boyunca yasaklandığını açıkladı. Böylelikle 28 Nisan’da yapılması planlanan kongre ileri bir tarihe ertelendi.

Tartışmalarla geçecek günlerinde süresi böylece uzamış oldu. Bakalım önümüzde nasıl bir demeç savaşı yaşanacak.

Ali Sürmen adeta meydan okudu

**
Balta Vakfıkebir’i Günnar Akçaabat’ı arşınladı

AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanları ve ilçe başkanları Trabzon il merkezi ve ilçelerini adeta ablukaya aldı. Her biri farklı günlerde farklı ilçeleri ziyaret ederek hem esnaf ile hem de vatandaşla sohbet ediyorlar. 

Dün de Adnan Günnar Akçaabat’ta Muhammet Balta’da Vakfıkebir’de adeta basılmadık kaldırım taşı bırakmadılar. Özellikle balta yaptığı paylaşımlarla ne kadar yoğun bir gün geçirdiğini gözler önüne serdi. Tüm resmi kurumları ziyaret eden Balta, Vakfıkebir’deki iş adamları, dernekler, ve basın ile bir araya geldi istişare yaptı.

Hem Balta’nın hem de Günnar’ın ilçe ziyaretlerindeki performansları alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar