Anahtar Deliği - Metin Alper’in bütün anılarında Haber61 vardı - 13.07.2021

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, görevden alınarak Sudan’a gönderildi. Geldiği günden itibaren Trabzonluların sevgisini kazan bir isim olarak dikkat çeken Alper, dün veda ziyaretleri kapsamında Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Anahtar Deliği - Metin Alper’in bütün anılarında Haber61 vardı - 13.07.2021

Metin Alper’in bütün anılarında Haber61 vardı

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, görevden alınarak Sudan’a gönderildi. Geldiği günden itibaren Trabzonluların sevgisini kazan bir isim olarak dikkat çeken Alper, dün veda ziyaretleri kapsamında Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Trabzon’a ilk geldiğinde, daha makama oturmadan ilk röportajı Haber61’e verdiğini hatırlattı.

Haber61 Genel yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’un gazeteciliğinden övgü ile bahsedip 1. Yılındaki röportajını da yine kendisine verdiğini anlattı.

Alper o günleri hatırlatarak “Allah nasip etti Adıyaman’dan Trabzon’a tayinimiz çıktı geldik. Vali bey’e kendimizi takdim edip daha koltuğumuza oturmadan Haber61’den Tuncay Lakot, Emniyet Müdürlüğü önünde beni yakaladı ve duygu ve düşüncelerimi sordu. Dedim ki “Trabzon ilimizde daha önce olduğu gibi asayiş ve güvenlik hizmeti vereceğiz. Bunu yaparken de 7’den 77’ye insanların gönlünde taht kurmaya adayız ve bunu da yapacak güçteyiz.” Dedik. Bu Trabzon’a geldiğimizdeki ilk röportajımızda vardı. Allah’a şükürler olsun ki sadece 7’den 77’ye değil Trabzon’da her kesimin gönlünde taht kurmayı Allah bize nasip etti.” İfadelerini kullandı.

**

Metin Alper’in duygu dolu anları! Gözleri doldu

Ziyaret esnasında Trabzon’da yaptığı hizmetleri ve yerleştirmek istediğini asayiş hizmeti anlayışını anlatan Alper, Trabzon ile aşk yaşadığını belirtti.

İşte tam bu sırada gözleri doldu, bozağı düğümlendi.

Cemiyet salonunda kısa bir sessizlik yaşandı.

Trabzon’daki günlerini yad etmeye devam etti.

Alper’in Trabzon sevdası biliniyordu ama gazeteciler bunu pekiştiren o anlara tanıklık etmiş oldu.

**

KTÜ A Kapısı ne zaman açılacak?

Karadeniz teknik Üniversitesi ana giriş kapısı olan A Kapısı uzun süredir kapalı. Üniversite konu ile en son yaptığı açıklamada “ Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yürütülen Kalkınma Mahallesi Sahil Bağlantı Yolu projesi kapsamında Üniversitemiz A Kapısı giriş güzergahında çalışmalar yapılacağından dolayı A kapısı, 23 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 12:00’dan itibaren yaklaşık 1 ay giriş çıkılara kapanacaktır.” İfadeleri kullanılmıştı.

Aradan ise 7 ay gibi bir zaman geçti ama kapıdaki çalışmalar tamamlanamadı.

Ziyaretçi ile araç giriş çıkışları halen daha C kapısından gerçekleşiyor.

Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı ise merak konusu oldu.

**

Trabzon’da Delta varyantı var mı?

Koronavirüsün daha hızlı bulaşan mutasyonlu hali Delta Varyantı için uzmanlar sıklıkla uyarıyor.

Türkiye içinde de yayılan varyant konusunda açıklamalar peş peşe geliyor.

Peki delta Varyantı Trabzon’da var mı?

Bu konuda yetkililer henüz net bir bilgi vermedi.

Ancak yetkililerden aldığımız “Türkiye’de her ilde var” cümlesi her ne kadar politik olsa da Trabzon’da da görüldüğünü net bir şekilde ortaya koydu.

Kısacası tedbirlerimizi gevşetmeden önlemlere devam etmemiz gerektiği açıkça ortada duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar