Anahtar Deliği 13.05.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 13.05.2021

Anahtar Deliği 13.05.2021

Olcay Saral: Sorun ben isem…

Ofspor’un 2. Lig hayalleri seneye kaldı. Ofspor başkanı Olcay Saral’ın sezon boyunca verdiği emeklere şahit olduk. Başkanlığı bıraktı, kimse Ofspor’a sahip çıkmayınca yine dönüp sahip çıktı. Mücadele etti ve takım Play-offlara kaldı. Ancak ilk maçta elenince başkan Saral “2. Lige yükselemedikten sonra bu bir başarı değildir” sözünü hatırlattı ve sezon başından beri çektikleri sıkıntıları anlattı.

Başkan Saral’ın en can alıcı sözü ise “Başkanlıkta 9 yılım bitti,kimler neler yapmış,kimler neler yapabilir ezberimde. Bütün samimiyetimle söylüyorum sorun ben isem çözümü en kolayı, değilsem bunu hissettirmeyin varlığınızı hissettirin...” oldu.

Başkan haklı. Ya Ofspor’a sahip çıkılmalı ya da sahip çıkana destek olunmalı.

Anahtar Deliği 13.05.2021

İşte başkan Saral’ın açıklamaları:

2020/21 Sezonu öncesi Başkan adayı olmamış Ofspor olağan kongresi ise yapılamamıştı. Ancak resmen teslim edemediğimiz için takımı yine de lige hazırlamıştık. Sonunda kimsenin aday olmadığı başkanlık yine bana kalmıştı..İster istemez yeniden kolları sıvadık.Yavaş yavaş şekillenen yönetim kurulumuz ; kongrelerin pandemi nedeniyle yapılamamasından resmiyet kazanamadığı halde sonuna kadar kulübün yanında oldular...Gelinen süreçte bir sezon daha geride kaldı. Play-Off elemelerine kaldığımız halde çeyrek finalde elenip yine başa döndük..
Ofspor için esas hedef olan 2.lige yükselmenin gerçekleşmemesi halinde  bunun bir başarı sayılamayacağını takımımızla sürekli paylaştık. Bu anlamda yönetim kurulu arkadaşlarım, teknik heyet, idari personel ve futbolcu grubumuz yaşadığımız ve yaşattığımız hayal kırıklığından dolayı çok üzgünüz. 
Of gerçekten çok güçlü bir camia ancak bu gücünü Ofspor için harcamaktan imtina ediyor. Bizim arkamızda sınırsız hatta sınırlı bir valilik,kaymakamlık veya belediye imkanları yok. Cebimizde de aklanacak para yok. Her zaman yönetici katkıları ve imece usulü herkese ulaşarak 5-10 bin₺ değerinde reklam ve yardım alabilmek ve bunlarla 5 miiyonluk bütçeyi yönetmek durumundayız.
Maalesef bu sezonda bazı gözümüzde büyüttüğümüz iş insanları yanısıra kulübe talip olup, bir süre sonra “sana destek verelim” diyerek son anda çekilenlerin de geçmişte olduğu gibi yine hiç katkı vermediğini de gördük.
Son 3 yıldır Çaykur desteği alamadık kaybımız yaklaşık 1 milyon, 3 sezon Sürmene’de oynadık stadyum reklam ve kombine kaybımız tahmini 1 milyon, Her maç öncesi Covid testleri yıllık maliyet 300 bin eklendi, Devlet sigorta teşviğini ve altyapı fonuna aktarılan stopaj iadesini kaldırınca yaklaşık 200 bin daha giderimiz arttı .Gelirler düşüyor, giderler artıyor, velhasıl borç büyüyor, yük ağırlaşıyor....
Sevgili Ofsporlular.. Buradan bir kez daha söylüyorum . Eşit şartlarda yarışabilmek bir yana,yaşayabilmek için Trabzon Valiliği Büyükşehir Bld.,Of kaymakamlığı ,Of belediyesi el ele vermeliyiz. Milletvekillerimiz sadece Ofspor için değil Trabzon futbolu için neler yaptıklarını,ne destek verdiklerini sorgulamalı.Ayrıca milletvekili, bakan,bürokrat olduğunda Oflu diye gurur duyduğumuz herkes Ofspor için bugüne dek neler yaptıklarını veya yapabileceklerinin sorusunu kendilerine sorsunlar.. 
Başkanlıkta 9 yılım bitti,kimler neler yapmış,kimler neler yapabilir ezberimde. Bütün samimiyetimle söylüyorum sorun ben isem çözümü en kolayı, değilsem bunu hissettirmeyin varlığınızı hissettirin... Saygılarımla...

Zorluoğlu’nu sosyal medyada fena kızdırdılar

Trabzon'da süren altyapı çalışmaları devam ederken, Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu çalışmalar hakkında sıkça sosyal medyadan bilgilendirme yapıyor. 
Zorluoğlu'nun paylaşımını alıntılayan bir hesap, verilen sözlerin tutulmadığını ve Arnavut kaldırımı yerine asfalt döküldüğünü belirti.
Bu mesaja sinirlenen Zorluoğlu'ndan "Çamur at izi kalsın mantığıyla ilerleyen sosyal medya trollerinin ne dediği çok önemli değil ama hemşehrilerimin olumsuz etkilenmemesi için açıklayayım. Asfalt çalışması, bayram ve sonrasında mağdur olunmasın diye yapılan geçici bir çalışmadır. Tarihi taşlar yerine konacaktır." açıklaması geldi.
Ancak bu cevap çoğu kesimi tatmin etmedi. Daha kapsamlı bir açıklama bekleniyor. Örneğin daha önce söylediği gibi bu taşların sahil bandına götürüldüğü, orada temizlendiği ve yerine konulacağı gibi. Tekrar hatırlatılsa iyi olur.

Anahtar Deliği 13.05.2021

Celil Hekimoğlu’dan özeleştiri

Trabzon’un 2. Ligdeki başarılı temsilcisi Hekimoğlu Trabzon, 2. Olarak bitirdiği lig sonrası Play-off mücadelelerine katılmaya hak kazanmıştı. Çeyrek finalde 24 Erzincanspor ile eşleşen Trabzon ekibi deplasmanda çıktığı ilk maçta sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Yarı final şansını zora sokan Hekimoğlu Trabzon, 54. dakikada Batuhan ve 70. dakikada Sabrican'ın gollerine engel olamadı.
Karşılaşmanın rövanşı ise pazar günü saat 16.00'da Trabzon'da oynanacak
Trabzon’dan da Erzincan’a kalabalık bir basın ordusu da maçı takip etmek için gitti. Siyasilarin, işadamlarının bazıları da desteklemek için oradaydı. 
Ancak sonuç herkesi hem şaşırttı hem de üzdü.
En çok üzülenler arasında kuşkusuz Celil Hekimoğlu var. Takımın başkanı ama aynı zamanda da taraftarı. Maç sonu eleştirisini yapmaktan da çekinmedi.
Hekimoğlu “Bu gün Erzincanspora karşı çok kötü oynayarak 2-0 mağlup olduk. Öncelikle Erzincansporu tebrik ediyoruz. Fakat bu iş burada bitmedi. Pazar günü Trabzon’da gereken skoru yakalayıp, tur atlayan biz olacağız.” İfadelerini paylaşıp hem eleştirdi hem de inancının devam ettiğini gösterdi.

Anahtar Deliği 13.05.2021

Usta’dan Sağlık Bakanı’na teşekkür

Koronavirüs salgınını yenebilmek için başlatılan aşılama çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Salgında en riskliler arasında bulunan sağlık çalışanlarına Bakan Koca'dan müjde geldi. Aşı programında yeni bir kademeye geçileceğini belirten Koca, yarından itibaren sağlık çalışanlarının eşlerinin aşılanmaya başlanacağını açıkladı.
Bu karar bizce geç alınmış bir karar olsa da yine de güzel bir haber.
Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta’da Sağlık Bakanı Koca’ya teşekkür etti.
Usta “Sayın Bakanım tüm mesai arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Bu haberin ardından umalım da en kısa zamanda 18 yaş üstünde herkesin aşılanacağı bir programa geçilir. Ve tabiki bu ppandemi illeti en kısa zamanda son bulur.

Süleyman Türedi paylaştı alkış aldı

Trabzon’da pandemi süresince adından sıkça bahsettiren hastane olan Kanuni eğitim ve Araştırma hastanesi, hijyen konusunda üst düzey önem gösteriyor. Evet bir hastane bunu yapmalı ama Başhekim Süleyman Türedi’nin paylaştığı fotoğrafları da es geçemezdik. 
Türedi fotoğrafların altına “Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak başta çalışanlarımızın ve hastalarımızın hijyeni önceliğimizdir. Küresel koronavirüs salgınında ulusal mücadelemizi verirken hastanemizde de hijyen amaçlı olarak bayram öncesi detaylı temizlik ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirilmiştir.” Notunu düştü. 
Bizde Anahtar Deliği’ne bir not düşelim dedik.

Anahtar Deliği 13.05.2021

Anahtar Deliği 13.05.2021

Anahtar Deliği 13.05.2021

Anahtar Deliği 13.05.2021

Anahtar Deliği 13.05.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler