Anahtar deliği - Hüseyin Örs korkuttu - 11.06.2021

İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Anahtar deliği - Hüseyin Örs korkuttu - 11.06.2021

Salonda bulunanlar tarihi ana tanıklık etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, haziran ayı toplantılarının 3’üncü oturumunda salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünün üst yöneticileri ve basın mensuplarını selamlayarak oturumun açılışını yaptı. Tarihi bir anın yaşandığı oturumda, Büyükşehir Belediye Meclisi’ni ilk kez bir kadın Meclis Başkan Vekili yönetti.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Zorluoğlu, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon şehri, birçok kendine münhasır özelliklerinin yanında geçtiğimiz başkanvekili seçimlerinde yerel yönetimler alanında da ilklerden birini gerçekleştirmiş ve Büyükşehir Belediye Meclisinde başkan vekillerinden birini sizlerin kararıyla bir kadın üyemize vermiştik. Bu durum kamuoyunda da olumlu bir etki yapmış, kadınlara fırsat eşitliği tanınması bakımından da sembolik de olsa ciddi bir anlam ifade eden bir güzel karardı. Ben bu Meclis oturumunda yerimi Seda Beşir Hanımefendiye vermek istiyorum” diyerek oturum başkanlığını Meclis Başkan Vekili Seda Beşir’e devretti.

Salonda bulunanlar bu tarihi ana tanıklık ederken, Parti grup başkan vekilleri söz alarak Beşir’i kutladı. Seda Beşir’in ise heyecanı maske nedeniyle yüzünden okunamasa da sesine yansıdı ancak oturumu yönetme becerisi ile de alkış aldı.

**

Hüseyin Örs korkuttu

İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Örs'ün sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Önceki akşam saat 21:30 sularında TBMM'de kalp ritmi bozukluğu ve yüksek nabız nedeniyle rahatsızlık geçiren Örs, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastanede tedavi altına alındı.

Haber alınır alınmaz Örs’ün telefonu yoğun bir mesaiye başladı. Her partiden, her kesimden haberi duyanlar telefona sarıldı. Danışmanlar cevap vermekten yorgun düştüler.

Hüseyin hocanın hem muhalefet hem de iktidar kanadından her kesim tarafından sevilen bir isim olduğunu bu korkutan rahatsızlık bir kez daha teyit etti.

Daha sonra yapılan toplu açıklamada Örs’ün riskli bir durumu olmadığı belirtildi.

Biz de Haber61 olarak sayın vekile geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

**

Deva Partisi Trabzon'da fidan dikti

Deva Partisi İl Başkanı Kubilay Çiçek,Deva Partisi Yomra İlçe Başkanı Funda Çuvalcı,Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın da katılımlarıyla Yomra Belediyesine ait dolgu alanın da fidan dikimi organizasyonunda bulundu.

Organizasyonda Deva Partisi İl Başkanı Kubilay Çiçek,Deva Partisi Yomra İlçe Başkanı Funda Çuvalcı,Yomra Belediye Başkanı sayın Mustafa Bıyık katıldı.

Funda Çuvalcı "Bugün betonlaşan bir dünyada çocuklarımıza yeşil,nefes alacakları bir yer bırakmak için çabalıyoruz.Her gün sahada esnafımız,çiftçimiz ile sürekli buluşup dertlerini dinliyoruz.Aynı zamanda geleceğimizi,Yomramızı dahada yaşanabilir bir yer kılmak için çabalamaya devam ediyoruz.Bu tür konularda her zaman bizi dinleyen ve destek olan Yomra Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bıyık'a da teşekkür ediyoruz" dedi

**

Atilla Ataman orada ortaya çıktı

Trabzon Büyükşehir belediyesi meclis toplantılarının ilk gününde Davut Çakıroğlu ile tartışma yaşayan ve daha sonra 2. Ve 3. Günde meclis toplantılarına katılmayan Atilla Ataman, Ankara’da ortaya çıktı.

Ataman, Trabzon Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta’yı ziyaret etti.

Balta ziyaret ile alakalı “Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Başkanvekili Sayın Atilla Ataman ve eşi AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Sayın Suna Kepoğlu Ataman'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum..” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar