Anahtar Deliği 10.04.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 10.04.2021

Anahtar Deliği 10.04.2021

Trabzonspor’u büyük değişim bekliyor

Trabzonspor Abdullah Avcı gösterdiği yolda gelecek sezonun planlamasını gerçekleştiriyor.
İşin ekonomik tarafına da dikkat edilerek şimdiden gelecek yılın kadro planlaması yapılıyor.
Duyumlara göre bordo mavililerde önemli derecede bir değişim yaşanacak.
 Avcı’nın istediği isimler ve izleme ekibinin takip ettiği isimler bir havuzda toplanıyor.
Kiralık oyuncularla yollarını ayıracak olan Trabzonspor en az net 4 ismi kadrosuna katmayı planlıyor.
Bu isimlerle de ön protokoller yapılmış durumda. Bir aksilik olmaması halinde ismi sır gibi saklanan bu oyuncular sezon sonunda bordo mavili formayı giyecek.
Oyunculara gelecek yüksek teklifler de değerlendirilmeye alınacak.
Kısacası yeni sezon öncesi taraftarlar yine sosyal medyada transfer gelişmeleri için sabahlayacak…
 

Zorlu’dan Mumcu’ya çok sert cevap: Nezaketi çok bozdun!

CHP Trabzon’un etkin isimlerinden Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu dün sert bir çıkış yaptı.
AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli’ye cevap verirken kullandığı “İttifak ortağı CHP'deki taciz ve tecavüzlere, gizli ittifak ortakları HDP'nin ipini elinde tuttuğu PKK'nın dağa kaçırdığı kız çocuklarına tecavüz ve katliamlarına ses çıkarmayan, tek kelime etmeyen Kuvvetli ne hikmetse Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan hadsiz cümleler kurabilmektedir.” İfadelerine yanıt Zorlu’dan geldi.
Zorlu, Mumcu’ya “Haddini bil” diye seslenerek şu ifadeleri kullandı;
İYİ Parti il baskanına laf yetiştirirken ;CHP’yi ağzına alan AKP il başkanı haddini bil. Size cevap vermek çok kolay, şunu söyleyeyim. Trabzon'da  seçildikten sonra siyasi nezaketi çok bozdun. Bundan sonra sana hakkettiğin dilden cevap en üst seviyeden verilecektir. Sonra kızdım oynamıyorum deme. Sizin üyelerinizin tecavüz ve sapıklıklarını hatırlatırız yakında. Ama bu söylemler ağzınıza yakışmıyor.


Örs Trabzon’da sahaya indi

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs son iki gündür Trabzon’da bulunuyor.
Örs, Trabzon’da boş durmayıp sahaya indi ve ziyaretlerde bulundu.
Önceki gün Yenimahalle’ye giderek dolmuş durağında şoför esnafını dinleyen Örs dün de Meydan bölgesinde esnafı ziyaret edip vatandaşlarla görüştü.
Örs’e partisinin ilçe başkanı Erdal Uzun ile Belediye Meclis Üyesi Derviş Köz ile teşkilat mensupları eşlik etti.
Ayrıca Örs Çarşıbaşı ilçesine de giderek İlçe Başkanı Hamza Ustabaşı ve Belediye Meclis üyesi Demet Kayhan Sevgi ve teşkilat mensuplarıyla birlikte esnafı ziyaret edip vatandaşları dinledi.

Örs Trabzon’da sahaya indi
CHP Ortahisar’ın Ankara seferi

CHP Ortahisar’ın ilçe başkanı Fatih Suat Oyman beraberindeki yöneticiler ve CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya ile Ankara’da önemli temaslarını sürdürdü.
Önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen ve projelerinden bahsedip bir de Trabzonspor forması hediye eden Oyman dün de yine partinin önemli isimlerinden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i ziyaret etti.
CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı da ziyaretlerle ilgili paylaşımda bulunarak “Trabzon Milletvekilimiz Ahmet Kaya, İlçe Başkanımız Fatih Suat Oyman, İlçe Sekreterimiz Abdurrahman Yıldız, Eylem ve Etkinlerden sorumlu Bşk. Yrd. Emre Hasret ile birlikte Grup Başkanvekilimiz Sn. Özgür Özel’i TBMM’deki makamında ziyaret ettik. Kendisine kıymetli bilgi ve zaman paylaşımı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” İfadelerini kullandı.

CHP Ortahisar’ın Ankara seferi
Mumcu ara vermiyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı hemen her gün sahada olmaya devam ediyor.
İlçe ziyaretlerini sürdüren Mumcu, dün de Çaykara ve Dernekpazarı’na gitti.
Programına Çaykara ilçe teşkilatındaki toplantıyla başlayan Mumcu, Cumhur ittifakı ortağı MHP’nin ilçe başkanı Savaş Öksüz yönetimini ziyaret ederek devam etti.
İlçede Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Esnaf Sanatkârlar Kredi Kooperatifi, Çaykara Muhtarlar Derneğini, İlçe Emniyet Teşkilatını, Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam-Hatip Lisesini, Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ziyaret eden Mumcu Belediye Başkanı Hanefi Tok’a da giderek ilçedeki yatırım ve projeler hakkında bilgi edindi. Ardından da ilçe Kaymakamı Osman Çelikkol ziyaret edildi.
Daha sonra Dernekpazarı’na geçen Mumcu ve ekibi İlçe emniyet teşkilatını, Dernekpazarı Muhtarlar Derneğini, MHP İlçe başkanlığını ziyaret etti. Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık’ı da ziyaret eden Sezgin Mumcu ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi edindi.
Öte yandan Mumcu’nun dün bir de sürpriz ziyaretçisi vardı. Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Mumcu’yu ziyaret etti.

Anahtar Deliği 10.04.2021

AK Parti’de Kadınlar da durmuyor

Geçen ay Genel Merkez tarafından en iyi Kadın Kolları Teşkilatı seçilen AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları’nda çalışmalar devam ediyor.
Başkan Meryem Çelenk Sürmen önderliğinde süren çalışmalarda dün dopdolu geçti.
Güne ziyaretlerle başlayan Sürmen, “Sabah saat 11.00’de başlayan saha çalışmamız akşam saat 20.30’da sona erdi” dedi.
Sürmen gün boyu yapılanları şöyle anlattı;
Bugün güne önceki dönem AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı,Vakfıkebir Belediye Meclis Üyesi Havva Gür-Kurt ve İlçe Başkan yardımcısı Nebahat Albayrak ziyaretiyle başladık.

Birlik Kadin Kooperatifi Başkanı Zeynep Bala nezdinde kooperatif bünyesinde üretime başlayan atölyeyi ziyaret ettik.Yaz ayında beraber piknik yapacağız.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkan yardımcıları ve AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ile yönetim kurulu üyesi Neşe Babur Kudun’un biricik kızı Aslıhan’ın mutlu gününe şahitlik ettik.Hayırlı ve uğurlu olsun.

Ortahisar Belediyesi,Hayrat Yardım ve Hisaray bünyesinde açılan İyilik Kapısı ofisinin açılışına Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ile katılım sağladık.Trabzon’umuz için mükemmel bir fırsat.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Yomra ilçemizde yeni klinik açan Büşra Kocaman’ı çiçeklerle dolu işyerinde insan hakları birim başkanı Büşra Birinci ile ziyaret ettik.Hayırlı ve bereketli kazançlar dileriz.

Gün sonunda ise; AK Parti Sürmene İlçe Gençlik Kolları başkanı Özgür Kurt’un nişan merasiminde Sürmene Belediye Başkanımız Rahmi Üstün ile yerimizi aldık.Her iki ailemize hayırlı ve uğurlu olsun.

Anahtar Deliği 10.04.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar